Zanima me predvsem kaj je razlika med Kangoo-jevo masinco 1,6 16V (95 KM) in masino, ki je drugace v Cliu, Meganu ali Laguni (110KM).
A je to samo zaprta (blokade) masina in kako se to da odpravt?
Ali je lazje 110 konjsko masino noter dat?
In kaj je treba vse zamenjat?
Kangoo 1.6 16V - kako do 110 KM?
Kangoo 1.6 16V - kako do 110 KM?
Pa ne mi rečt, da si spet Renoja kupu? Ja kaj pa čem druzga?
Renault Grand Scenic 1,5 dCi Dynamique 2010
Renault Megane 1,6 16V GT Line 2011
Renault Grand Scenic 1,5 dCi Dynamique 2010
Renault Megane 1,6 16V GT Line 2011
Lej jst vozm Kangooja 1.6 16v 4X4 v sluzbi in blokada prime ze na 5500 obrati tako da mislm da je vec ali manj poanata v racunalniku, kerker kolkr jast vem ima kangoo najvecjo moc (95KM) pri 5000 obratih, recimo clio pa (110 KM) pri 5750 obratih, in ce racunalnik oduzame prej moc motorju, je logicno da ta nedoseze najvecje moci.
Vrejtno so parametri v racunalniku tako prilagojeni da je navor navoljo v nizjih obratih je pa zato, moc nekoliko manjsa.
Sej drgac navadn Kangoo brez 4x4 in z 1.6 16v motorjem je ze kar neobladljiva igracka, no pri pospesevanju pa ni nikoli prevec konjev
Zanimame kako bi avto deloval z racunalnikom od clia, sam nevem kako bi tiste kode kaj stimale k jih majo rac.
Vrejtno so parametri v racunalniku tako prilagojeni da je navor navoljo v nizjih obratih je pa zato, moc nekoliko manjsa.
Sej drgac navadn Kangoo brez 4x4 in z 1.6 16v motorjem je ze kar neobladljiva igracka, no pri pospesevanju pa ni nikoli prevec konjev
Zanimame kako bi avto deloval z racunalnikom od clia, sam nevem kako bi tiste kode kaj stimale k jih majo rac.