1.5TDi ali 1.9DCi v 5ko

Kotiček renojevih starodobnikov
Odgovori
Uporabniški avatar
lisko

Odgovor Napisal/-a lisko »

No dejte zdej mi vi povedat...... kak in ce sploh gre 1.9TDI ali pa 1.5 DCI motor u petko ? Motor ze mam en nagledan...... predelave tud ne bi ble ne vem kak blem..... blem je samo ker nevem ce sploh bi se dal to not spravt....
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Pomojem ti bo znal urosr povedat kaj vec o tem kak motor v petkO!
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
Little_tortilia_boy

Odgovor Napisal/-a Little_tortilia_boy »

mislm da je 1.9 tud DCI in vem za eno petko k ma 1.9 dizla not sam nevem a ce je orginal 1.6 povrtan uglavnem, ce gre 1.8 16v notr bi pomoje mogl tud to kar si reku it notr...
Slika
Uporabniški avatar
lisko

za tisto 1.9 petko vem.... sam je sdi..... to pa mi ne sede..... borih 64 konjev..... to mam tko zdej skor.

Men je ciilj 1.5DCI 100 konjev ali pa se bols 1.9 TDI 150 km.
Uporabniški avatar
tešo
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a tešo »

sej 1.9 kao 'Sdi' gre srauf na srauf notr. to so motorji od R Express, in je motorni prostor identicen petki!

Dci pa ne vem, ce jo bos stlacu v petko, problem nastane tudi pri gas zajli Dci motorji imajo to, no vsaj mislim da imajo preko potenciometra na gas stopalki, uglavnem ce bos to dal komu delat te bo prslo mnogo mnogo denarja, ce bos pa sam delal in imas prostor in cas, potem se pa loti tega in porocaj, vse se da :wink:

kolega dal v Lado Nivo od golfa II dizel motor notr, in vse je ustimal menjalnike reduktor laufa tko kot mora. in rezultat Lada Niva pije ispod 8 litrov :lol: pa dela tika-take
Slika
Uporabniški avatar
lisko

No tnx da ste mi nardil novo temo.... sam je nisem hotu odpirat.

Drgac tist 1.9 motor..... kateri motorji so bli to? Ker ce so od golfa al pa podobnega sranja motorji pol so po moje nosilci enaki kot pri tdiju?

Tist za dci..... sem elektronik tak da je to se najmanjsi blem...... dobil bi itak komplet motor z elektroniko vred.... problem nastane ker ne vem ce bi pasal not kot menjalnik motor..... da neb blo premal placa ali pa da polosovine neb pasale pa tko..... tiste spremembe pri nosilcih neb ble problematicne.... zatakne se kot sem ze reku pri merah.
Uporabniški avatar
Little_tortilia_boy

Odgovor Napisal/-a Little_tortilia_boy »

kaksne barve pa je tista za katero ti ves ker jst vem za eno rumeno in gre kr posteno...

lp Rok
Slika
Uporabniški avatar
lisko

to romeno lih in pa eno rdeco ki sem jo videl na nekem forumu..... prav videt je da je motor SDI (plasticni kolektorji)

Men pa je cilj prek 100 konjev dizla met u petki.
Uporabniški avatar
damjan
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a damjan »

ni kej za temo...power was given from above ;)

lisko...tebe morm cimprej spoznat, ker si frik...iz petke hoceš nardit poceni raketo :P
hec ;)
Odgovori