ce samo rabim ocala me prosim usmerite
kje je topic: "R5 five podatki"?
kje je topic: "R5 five podatki"?
kam je poniknil ta topic?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
ni ga vec... 
kr ni blo odziva sm brisu, glih pucam (mal pozn).
P.S.a si dobu autodato?
jz grem ju3 v LJ. ce rabiš - PM.
kr ni blo odziva sm brisu, glih pucam (mal pozn).
P.S.a si dobu autodato?
jz grem ju3 v LJ. ce rabiš - PM.
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
ne nisem dobil autodata in imas pm
glede brisanja tem pa: WTF?! saj ni bila odprta niti en teden in od kdaj se teme brise ker "ni odziva"?!
se celo neki podatki o tlaku so bili, ne brisat stvari zato ker ni kaj boljsega za pocet
glede brisanja tem pa: WTF?! saj ni bila odprta niti en teden in od kdaj se teme brise ker "ni odziva"?!
se celo neki podatki o tlaku so bili, ne brisat stvari zato ker ni kaj boljsega za pocet
uf dost drugega je za pocet...
sam mislu sem, da sta pol z urošem prišla do zakljucka in verjetno vsi ostali tudi in ni nihce šel in prepisoval cifer iz karoserije...
opravicujem se!
podatke sem šel pa pogledat v autodato in ti jih posredujem dokler ne dobiš programcka
r5 five:0.17-0.32;tvoja žival: 2.2-2.7 in 1.8-2.2 z vakuumskim uravnavanjem tlaka v crpalki.
LP
sam mislu sem, da sta pol z urošem prišla do zakljucka in verjetno vsi ostali tudi in ni nihce šel in prepisoval cifer iz karoserije...
opravicujem se!
podatke sem šel pa pogledat v autodato in ti jih posredujem dokler ne dobiš programcka
r5 five:0.17-0.32;tvoja žival: 2.2-2.7 in 1.8-2.2 z vakuumskim uravnavanjem tlaka v crpalki.
LP
Zadnjič spremenil damjan, dne 06 Mar 2006, 20:45, skupaj popravljeno 1 krat.
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
...predvsem zato ker mam fetiš na brisanje...plus tega pa mam rad obcutek moci...
no, brez zajebancije, vceri sm se lotu pucanja in dans dejansko koncal.
in zej, ker mesec dni nism nc naredu in brisal je nastala cela solata, ki jo je blo treba uredit...prej se mi je butast zdel temo odpret posebi za npr. prage, zej se je mal vec nabral postov in je smotrno dat to v eno temo. in seveda, ker prej ni blo videt nobenega brisanja in prilagajanja je zej cel fak,ce zgine tema kr dejansko nekdo ureja. sicer mal prevc po subjektivni plati
my bad, zacetniški problemi.
no, brez zajebancije, vceri sm se lotu pucanja in dans dejansko koncal.
in zej, ker mesec dni nism nc naredu in brisal je nastala cela solata, ki jo je blo treba uredit...prej se mi je butast zdel temo odpret posebi za npr. prage, zej se je mal vec nabral postov in je smotrno dat to v eno temo. in seveda, ker prej ni blo videt nobenega brisanja in prilagajanja je zej cel fak,ce zgine tema kr dejansko nekdo ureja. sicer mal prevc po subjektivni plati
my bad, zacetniški problemi.
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
sem se zdaj razgledal se po autodati in prisel do sklepa da so tam napisani tlaki goriva ki jih narekuje regulator
oznake motorjev sem potem preveril se v dialogysu in ugotovil da imajo:
R5 GT turbo (motor C1J 788 in se dve drugi razlicici) elektricna crpalka ki zmore 2.5 bara in 60l/h
renault part No.: 60 01 023 051
vse ostale petke z elektricnimi crpalkami (motorji: C3J 700/702/760.... F3N 702/G716/H717) ki zmorejo 3bare in 130l/h
renault part No.: 77 00 855 358
te crpalke uporablja tudi vecina drugih renaultov r21, r25 itd.
tako da ocitno bo crpalka kar prava ampak bom za vsak slucaj ob priloznosti se pomeril tlak bencina
in kdo bi si mislil da ima GTT manj zmogljivo pumpo od navadnih petk

oznake motorjev sem potem preveril se v dialogysu in ugotovil da imajo:
R5 GT turbo (motor C1J 788 in se dve drugi razlicici) elektricna crpalka ki zmore 2.5 bara in 60l/h
renault part No.: 60 01 023 051
vse ostale petke z elektricnimi crpalkami (motorji: C3J 700/702/760.... F3N 702/G716/H717) ki zmorejo 3bare in 130l/h
renault part No.: 77 00 855 358
te crpalke uporablja tudi vecina drugih renaultov r21, r25 itd.
tako da ocitno bo crpalka kar prava ampak bom za vsak slucaj ob priloznosti se pomeril tlak bencina
in kdo bi si mislil da ima GTT manj zmogljivo pumpo od navadnih petk