Ni casa za poliester....tak da ce je kdo iz mb pa ma prevec casa pa zna dobro z poliestrom se naj javi pa mi to naredi za simbolicno ceno
Predelava maske
Predelava maske
Hehe jaz mam masko:) sam je v predelavi
Še vedno
Aja drgace sem pa za njo dal 2k na avtoodpadu:)

Ni casa za poliester....tak da ce je kdo iz mb pa ma prevec casa pa zna dobro z poliestrom se naj javi pa mi to naredi za simbolicno ceno
hehe
Zadnjič spremenil MaTe0, dne 06 Mar 2006, 18:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
No se enkrat napisem ce bo kdo predeloval...dejan mi je svetoval da je treba dat na spodnji konec maske vodoravno kos aluminija da se pri velikih silah maska ne sf00ka:) hehe Pa srecno
P.S. Maska se kr stoji doma:) Se vedno se nisem lotu:)
P.S. Ce je kdo iz mb pa nima kaj za delat pa zna s poliestrom se priporocam.(Placam)
P.S. Maska se kr stoji doma:) Se vedno se nisem lotu:)
P.S. Ce je kdo iz mb pa nima kaj za delat pa zna s poliestrom se priporocam.(Placam)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
aluminijasta mrezca je to...poslal te bojo pa v skladisce, tja ko majo gradbeni material in zelezo. tam bos nasel te mrezce.
dedec ti napise papir, gres placat, pa s potrdilom nazaj v skladisce, pa jo dobis.
ajd, velik srece
dedec ti napise papir, gres placat, pa s potrdilom nazaj v skladisce, pa jo dobis.
ajd, velik srece
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v