Clean look

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
Risanka
Kraj: Andraz nad Polzelo

Clean look

Odgovor Napisal/-a Risanka »

Mene zanima kako bi resu zadevo s kljucavnico na prtljazniku :?:

Kaj vse potrebujem da bi se prtljaznik lahko odpiru :?:

Gre se pa za cliota.

LP Klemen 8)
I LOVE LASKO PIVO:)
Slika
vesolc
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a vesolc »

ce misls ven dat kljucavnico rabs motorcek, potem pa montiras motorcek notr, das kljucavnco ven, posvasas odprtino, pokitas, strihnes, pol pa lepo zvezes motorcek na en gumb poljubno v avtu in to je to :wink:
Uporabniški avatar
Risanka
Kraj: Andraz nad Polzelo

Odgovor Napisal/-a Risanka »

Kljucavnico mam namen dat vn. Ker bom pobral dol napise, brisalec ter kljucavnico.

Kaksen motorcek to rabm :?:
I LOVE LASKO PIVO:)
Slika
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

Univerzalen za centralno. no to je letos moja operacija upam da mi uspe :twisted:
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

isto stvar upam da naredim tudi jaz v bliznji prihodnosti

Mam pa en majcken problem.Faza1 19ke nimajo kablov povezanih direktno z haubo kofana ampak ima za brisalec kar kontakte,kjer je tudi mehanizem za zapiranje vrat.Ta kontakt pa se ob trenutku ko se vrata odprejo prekini,zdej dva prostora sta se fraj,tko da me zanima a so kaksne faza1 imele vse kontakte zapolnjene,tko da bi poskusal dobiti tiste kontakte,ker brisalca zaradi uporabnosti nimam namena odstranjevati in nima "fraj" kontaktov.
Za lazjo predstavo se slikica
Slika
Tretja ploscica po vrsti je stikalo za lucko v kofanu,ostale tri so pa za brisalec.Imam prav?

ps:upam da me je kdo razumu,al sm prevec zafuzlal vse :lol:
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
FastDay

kot pa za centralno pride :?: 8)
Uporabniški avatar
Liquid

FastDay napisal/-a:kot pa za centralno pride :?: 8)
trenutno se ni centralnega,mozno da bi pa bilo tm ja :silly: bo treba spet mal v it zavit,pa mal robe nabavt :D
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
FastDay

Liquid napisal/-a:
FastDay napisal/-a:kot pa za centralno pride :?: 8)
trenutno se ni centralnega,mozno da bi pa bilo tm ja :silly: bo treba spet mal v it zavit,pa mal robe nabavt :D
maja ti mas blis it stops iz hise in si ze v It :D Kar dol pejt pa kup kasno dobro 19 gtx z vso opremo pa sam papirje premec pa bos mel kar bos hotu 8) pa se pocen bos prsu skos glih zanc sm eno gledu v trstu let.90 Klima in vsa ostala stajlis oprema :shock:
Uporabniški avatar
jurre

Odgovor Napisal/-a jurre »

hm..mene tud tole zanima :D a motorcek od centralnega bi bil dober? Ker jaz itak nimam brisalca zadaj...kako pol to zvezes da se odpre?
aja btw, teli napisani renault zadaj pa to so prilepljeni verjetno? kako to najlazi dobis dol, pa kaksne slo nalepke? :)
Uporabniški avatar
Liquid

jurre napisal/-a:hm..mene tud tole zanima :D a motorcek od centralnega bi bil dober? Ker jaz itak nimam brisalca zadaj...kako pol to zvezes da se odpre?
aja btw, teli napisani renault zadaj pa to so prilepljeni verjetno? kako to najlazi dobis dol, pa kaksne slo nalepke? :)
renault19 znakec je pritrjen z nosilcki,ki so v treh luknjicah v plehu :mad: :wink:
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
Uporabniški avatar
jurre

Odgovor Napisal/-a jurre »

a je*** lukne :D se to :? tist limited k pr men pise je pa zih nalepka? :D edin ne vem s cim se nalepk lotim, ker se mi zdi da ne bo slo lepo dol in da bo en na pol strgan zmazek gor (nalepka slo, pa tisto glupo za froce mam gor :lol: ):?
pa en nj se mal pove glede motorcka..na kaj je pol to vezan da se odpre? Sj najrajs bi se za klucavnce naredu...sam ce mi bo spet kj akumulator crknu bom u rit :?
Odgovori