Rabil bi namrec se eno luknjo za zarnico
Light show
MaTeO: sm govoru z unmu je reku da ti da za 5k oboje zadne luci.
Ali za te blue xenon luci ni treba predelat nic parabole? Kje si jih kupil? Pa se zadnje vprasanje
Ali je razlika velika med prej in sedaj?
pamecan: Zaletu se je celno, tko da je za ene 30-40 cm petka krajsa
Desni blatnik je tudi delno zmeckan... Bom zrihtal slikce.
Ali za te blue xenon luci ni treba predelat nic parabole? Kje si jih kupil? Pa se zadnje vprasanje
pamecan: Zaletu se je celno, tko da je za ene 30-40 cm petka krajsa
Ewo slike so zlo boge..Sony ne dela lepih ponoci...pa se megla je danes...

Ewo Blue Xeon H4 + Bele pozicijske tak zgledajo sam ni lepa slika v resnici je se lepse:)

pa se malo notranjosti:) Zaj sveti manj:)
Pa se nekaj....Kdo ve kje dobit alu tepihe? Pa poceni? PA ce gre naj bi blo nekje blizu MB! V a3m sem gledo tak je zvito skup ko folija pa pride nek cez 6k je pa noter ne vem kolko metrov.
Ewo Blue Xeon H4 + Bele pozicijske tak zgledajo sam ni lepa slika v resnici je se lepse:)
pa se malo notranjosti:) Zaj sveti manj:)
Pa se nekaj....Kdo ve kje dobit alu tepihe? Pa poceni? PA ce gre naj bi blo nekje blizu MB! V a3m sem gledo tak je zvito skup ko folija pa pride nek cez 6k je pa noter ne vem kolko metrov.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
meni je všec...a lahk mal poveš o tem podvigu, kaj si kupu, kaj naredu ?
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
Kupo sem dve Blue-Xeon zarnici cena: nekaj vec kot 3000sit
Pol pa se dve beli pozicijski luci ( Modrih ne smes met) 1000sit
In to je vse:) potem pa vse lepo zmontiras na stara mesta
in to je to:P
Glede neonk pa:) Trudim se jih vgradit v kuferam....sam me nekak zajebava...kabl mam premocn sem ga ze 2x zamenjal:) Ce ne druga bom jih pa dal pod zic ker se mi dve zaj za brezveze vlacita doma....LP
Pol pa se dve beli pozicijski luci ( Modrih ne smes met) 1000sit
In to je vse:) potem pa vse lepo zmontiras na stara mesta
Glede neonk pa:) Trudim se jih vgradit v kuferam....sam me nekak zajebava...kabl mam premocn sem ga ze 2x zamenjal:) Ce ne druga bom jih pa dal pod zic ker se mi dve zaj za brezveze vlacita doma....LP
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Jaz imam v prtljazniku eno neonko. Priklopil sem jo tako da sem 12voltov potegnil da prtljaznika in potem na polico z vroco plastiko nalimal dusilec, knof ( da lahko prizigas in ugasas neonko) in pa neonko na rob police. Bom jutri slikal, sedaj je ze tema pa se mrz je 
Kje si dobil bele pozicijske luci?
Kje si dobil bele pozicijske luci?
No kot sem obljubil evo slikce:
Celotna zadnja polica

Leva stran police, kjer vidite tudi stikalo

Vse skupaj ponoci(neonka je tribarvna, vendar je svetloba, ki jo oddaja bela)

In pa se neonke pod sedezi. V kratkem jih bodo nadomestile modre ker imam tudi stevec modre barve.

Kako bi lahko skril kable ali pa jih dav v kaksno cevko da ne bo zgledalo tako nasarjeno?
komentarji zazeljeni .
Celotna zadnja polica

Leva stran police, kjer vidite tudi stikalo

Vse skupaj ponoci(neonka je tribarvna, vendar je svetloba, ki jo oddaja bela)

In pa se neonke pod sedezi. V kratkem jih bodo nadomestile modre ker imam tudi stevec modre barve.

Kako bi lahko skril kable ali pa jih dav v kaksno cevko da ne bo zgledalo tako nasarjeno?
komentarji zazeljeni .