pimp my katrca
a to vam je lepo?? pa to je ko en golobji drek.
meni osebno je stock katra 100X lepsa.
drgca se pa ve kdo ma najlepso katrco v slo za moj pojme je to tale --> http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... ar_id=1027
sam mislim da so te slike stare zdej je baje se dosti lepsa
meni osebno je stock katra 100X lepsa.
drgca se pa ve kdo ma najlepso katrco v slo za moj pojme je to tale --> http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... ar_id=1027
sam mislim da so te slike stare zdej je baje se dosti lepsa
napisal sem da je 100X lepsa ne pa 100% ok nema veze verjetno si mislu.Fuego 85 napisal/-a:Ne vem kaj je narobe, marsicemu bi se lahko prej smejal, kot pa tejle navadni modro-beli katrci.
Spostovanja vredno, da ji je vdahnil nekaj zivljenja! Stavim da se mnogo glav obrne za njo...
Pa se nekaj me zanima, v cem se stock katrca razlikuje od te, da je lahko kar 100% lepsa??
Lp
kaj je tu narobe si prasal I Hate Cheap Styling.
veliko lepse bi izpadlo ce bi dal speglcke v barvo avteka, ce ze nima za ALU felge bi te spricnu v crno mogoce jo malu spustu, mal sipce potemnil s folijo in bi za skoraj enak dnar veliko boljse izpadlo. da o tsitih intekov ne govorim ...
@Fuego 85: pal imava drugacen okus za styling in prav je tako da smo razlicni, teb je vsec men pa ni
U glavnem raje se vsedem v stock katro kot pa v to.
ne podcenjujem katre zdalec ne, v katri sem se dosti prevozil in je avto zakon!
LP,
Matej
Ker je glih 100 enot, je to enako procentomteso napisal/-a:napisal sem da je 100X lepsa ne pa 100% ok nema veze verjetno si mislu.
kaj je tu narobe si prasal I Hate Cheap Styling.
veliko lepse bi izpadlo ce bi dal speglcke v barvo avteka, ce ze nima za ALU felge bi te spricnu v crno mogoce jo malu spustu, mal sipce potemnil s folijo in bi za skoraj enak dnar veliko boljse izpadlo. da o tsitih intekov ne govorim ...
@Fuego 85: pal imava drugacen okus za styling in prav je tako da smo razlicni, teb je vsec men pa ni![]()
U glavnem raje se vsedem v stock katro kot pa v to.
ne podcenjujem katre zdalec ne, v katri sem se dosti prevozil in je avto zakon!
LP,
Matej
Joke, drgac pa se zdalec nisem rekel da je avto lep. Beli odbijaci, feltne, maska in spegli (brez peclja!!)... Pa bi bilo cez glavo dovolj beline
Cheap stilyng je pa zakon! Kdor se znajde, bo lepo izpadla tudi poceni oprema... Verjetno si mislil, da ti gredo na zivce ljudje ki na avte brez pomisleka limajo vse kar se dobi v intersparu. Tudi tale se ni ravno potrudil, samo je vec kot ocitno da je slo za vzbujanje pozornosti. In to je dobil...
Lp