hvala cliodci
Intercooler
Intercooler
Lep pozdrav vsem sem nov na telem forumu pa me zanima ce kdo ve za koga da ima intercooler od cliota 2003 82km...Bi ga nujn rabil se ukvarjam z tuningom avtomobilov pa rabim za svojega cliota...malprej sem vgradil stevce za pritisk turbine ter pritisk olja...imam ze cip sam se intercooler mi manjka...ce kdoo ve ga prosim naj mi v tem topicu sporoci
hvala cliodci
hvala cliodci
EVOLUTION STYLING
http://cliodci.moj-album.com/
evo 4 slikice so bo jih pa se vec sam da pocasi zacnem vse montirati od spojlerja do felg odbijacev pokrov motorja...
aja ce bo kdo kej nasel
rabim:
pokrov motorja lahk karamboliran
intercooler od 82 km
pa armaturo...
evo 4 slikice so bo jih pa se vec sam da pocasi zacnem vse montirati od spojlerja do felg odbijacev pokrov motorja...
aja ce bo kdo kej nasel
rabim:
pokrov motorja lahk karamboliran
intercooler od 82 km
pa armaturo...
EVOLUTION STYLING
Re: Intercooler
kaj to mas 65km cliota? Kr jaz mam 65km pa me zanima ce gre intercooler dodatno vgradit? Drugac pa kul clio, tocno tak kot mojcliodci napisal/-a:Lep pozdrav vsem sem nov na telem forumu pa me zanima ce kdo ve za koga da ima intercooler od cliota 2003 82km...Bi ga nujn rabil se ukvarjam z tuningom avtomobilov pa rabim za svojega cliota...malprej sem vgradil stevce za pritisk turbine ter pritisk olja...imam ze cip sam se intercooler mi manjka...ce kdoo ve ga prosim naj mi v tem topicu sporoci
hvala cliodci
zdravo
ja ohisje je blo tam cca. 17.000, stevec za pritisk turbine 5.500 za pritisk olja pa 7.500...
Ja isto 65 km imam je pa fora tukaj ta da samo z dodajanjem intercoolerja prides na 82km, mam kolega na renaultu pa mi je zaupal nekaj skrivnosti...tko da zdej mi turbina dela na cca. 1.5B-je za cca. 0,4 b navita potem z intercoolerjem, chipom,pa se malce navijanja ter poseg v software bo pa cca. 112 km
ja ohisje je blo tam cca. 17.000, stevec za pritisk turbine 5.500 za pritisk olja pa 7.500...
Ja isto 65 km imam je pa fora tukaj ta da samo z dodajanjem intercoolerja prides na 82km, mam kolega na renaultu pa mi je zaupal nekaj skrivnosti...tko da zdej mi turbina dela na cca. 1.5B-je za cca. 0,4 b navita potem z intercoolerjem, chipom,pa se malce navijanja ter poseg v software bo pa cca. 112 km
EVOLUTION STYLING
http://cliodci.moj-album.com/album/2132956/
Tko naj bi zgledala zunanjost sam drugacni pragovi, ter alu spojler al pa kej od carzona...pa pokrov motorja bo v stilu replika f50...pa treba neke 16col al pa 17col...
zdej pa rabim najbolj armaturo sam kaj ko je ni nikjer za dobiti...
Tko naj bi zgledala zunanjost sam drugacni pragovi, ter alu spojler al pa kej od carzona...pa pokrov motorja bo v stilu replika f50...pa treba neke 16col al pa 17col...
zdej pa rabim najbolj armaturo sam kaj ko je ni nikjer za dobiti...
EVOLUTION STYLING