Tezava pri vgradnji ogledal z elektricnim pomikom R19

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Tezava pri vgradnji ogledal z elektricnim pomikom R19

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Doma imam vzratna ogledala z elektricnim pomikom(oz so ze na strihanju :( ) Dons sem snev tapete dol iz vrat in sm ugotovu da ni v vratih napeljave za to zadevsno,napeljavo loh dobim, sam nism preprican ce bo poj sploh to delal.Domnevam da rabm poj se un del napeljave k poveze leva vrata z desnim. A mi loh kdo pove na kaksen nacin so ta ogledala krmiljena in kva morm use narest da mi bo poj to delal. A se je kdo sploh ze kdaj s takim Primerom ukvarjov? Upam da mi bo kdo znal svetovat.
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

ja ni glih na izi da pa se zrihtat :) upam da mas stikalo (jojstik) in use konektorje. ce imas 19 RT OREMO potem je mozno da imas napeljavo za + in - ter povezavo za drugo stran do vrat ze spelano. se pravi da bi mogu dobit instalacijo vrat od 19 ki ma el. spegle saj imas med vrati in skoljko konektor za razdruzilev (izklop instalacije) seveda pa mors prevert kasno je stanje (razklops konektor in pogledas ce so dodatne zice (jezicki) ugrajeni in previris stanje + in -) seveda pa ti spegli omogocajo tudi ogrevanje tako da je kar nekaj zic. mislm da je za en spegu potrebnih 6 zic nism glih zihr zdej na spomlad bom tud jst to rihtu :P
BeaM_X

No se je sej edn najdu k je dopisu.Dons sem dubu instalacijo,ðojtik mam tud, tko da mam zej use skor doma,sam se spegle pocakam da pridejo iz strihanja.Drgac mam RT opremo pa konektor na drugi strani je cev povhn zic tko da upam da bo spilal, seveda bom tapru sprobu ce dela preden bom ugradu :wink:
BeaM_X

porocam, glede vgradnje ogledal z elektricnim pomikom. uglavnem ni dost ce mas spegle, pa jostick mors u vratih se zamenjat instalacijo poj pa use spila.povezava cez armaturo je pa ocitno ze narjena. :)
(r19 1.4rt 93)
Uporabniški avatar
astegn
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a astegn »

Mene pa zanima kak je zaj kaj z temi ogledali?
Kak zadeva dela ker bi jas to tui naredu v mojo 19 -ico z rt opremo.
Zanima pa me kje so ti konektorji?
Odgovori