Tezava pri vgradnji ogledal z elektricnim pomikom R19
Tezava pri vgradnji ogledal z elektricnim pomikom R19
Doma imam vzratna ogledala z elektricnim pomikom(oz so ze na strihanju
) Dons sem snev tapete dol iz vrat in sm ugotovu da ni v vratih napeljave za to zadevsno,napeljavo loh dobim, sam nism preprican ce bo poj sploh to delal.Domnevam da rabm poj se un del napeljave k poveze leva vrata z desnim. A mi loh kdo pove na kaksen nacin so ta ogledala krmiljena in kva morm use narest da mi bo poj to delal. A se je kdo sploh ze kdaj s takim Primerom ukvarjov? Upam da mi bo kdo znal svetovat.
ja ni glih na izi da pa se zrihtat
upam da mas stikalo (jojstik) in use konektorje. ce imas 19 RT OREMO potem je mozno da imas napeljavo za + in - ter povezavo za drugo stran do vrat ze spelano. se pravi da bi mogu dobit instalacijo vrat od 19 ki ma el. spegle saj imas med vrati in skoljko konektor za razdruzilev (izklop instalacije) seveda pa mors prevert kasno je stanje (razklops konektor in pogledas ce so dodatne zice (jezicki) ugrajeni in previris stanje + in -) seveda pa ti spegli omogocajo tudi ogrevanje tako da je kar nekaj zic. mislm da je za en spegu potrebnih 6 zic nism glih zihr zdej na spomlad bom tud jst to rihtu