Pri hiši je Megane 3 1.5 dCi 110 KM, letnik 2011. Avto ima realnih 72.000 km (prvi lastnik), praktično kot nov, brez pike, pozimi ni nikoli vozil.
Do julija letos je delal bolj kot ne bp. Redni servisi in to je to. Edino, kar je bilo "ekstra", sta bili menjani dve šobi, ena pred enim letom, druga junija letos.
Pred dvema mesecema pa je - med normalno vožnjo oziroma, ko sem ustavil pri rdečem semaforju, avto ugasnil sam od sebe in ni več užgal. Ni bilo drugega, kot klicati avtovleko in odpeljati na bližnji servis mojstru, ki popravlja bolj kot ne samo Renault-e.
Ugotovil je, da je šla visokotlačna črpalka, saj je imel po testerju le 40 bar pritiska. Po raznih kolobocijah (novo, obnovljeno, itd...) sem se odločil za tovarniško obnovljeno. Mojster je opral celoten common rail sistem, menjal filter goriva, opral rezervoar (v katerem so bili opilki), vse precizno sestavil nazaj, avto ni užgal. Me kliče - "ta visokotlačna črpalka je zanič"... Jo je dal na test na servis Jankovec v LJ, kjer so potrdili, da visokotlačna črpalka ne da ničesar od sebe. Prav tako so testirali šobe in ugotovili, da tudi šobe (menda) niso OK. To zadnje se mi je zdelo malo čudno... Vsaj zadnja menjana - praktično 200 km preden je avto "crknil", ne more biti kar "zanič" ?!? No, pač...
Visokotlačno črpalko mi je dobavitelj vzel (na srečo) nazaj, kot reklamacijo. Potem sem naročil drugo, prav tako obnovljeno (ki je bila žal 2x dražja od prve), res vrhunsko obnovljena - na pogled misliš, da je nova (tudi prva je bila), z vsemi izpiski testa, itd. Prav tako sem dal na drug servis testirati vse šobe, kjer so ugotovili, da so 3 šobe BP (imam izpisek), ena pa je električno mrtva. Zato smo vzeli tudi še eno novo šobo. Torej so vse 4 100% delujoče.
Mehanik vse skupaj zmontira... avto NE užge. Vse skupaj postaja že cela komedija.
Ker ima mehanik enak avto (le da z blizu 300.000 km), je šel razdret še svojega in iz svojega (ki je dnevno v uporabi), prestavil na mojega kompleten vbrizgalni sistem, visokotlačno črpalko, senzorje, nizkotlačno črpalko, ... vse. Avto kljub temu NE užge.
Kaj bi lahko še bilo narobe? Kontaktiral je enih 10 mehanikov, ko pove celoten potek popravila in diagnostike, na koncu vsi obupajo.
Edina stvar (po njegovem mnenju) je lahko še ECU. Zato je dal naprogramirat nov ECU (menda zaradi kode vžiga itd...) in bo danes ali jutri zamenjal še ECU.
Kaj, če tudi to ne bo funkcioniralo? Je že kdo imel tak primer?
Ja, vem ... nastala je prava finančna katastrofa.
LP