Mp3 - nadgradnja

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
Uporabniški avatar
Nejko

Mp3 - nadgradnja

Odgovor Napisal/-a Nejko »

Pozdravljeni !

V mojem Meganu II letnik 2004 imam originalni CD-avtoradijo. Zdaj pa stvar je sledeca... : Zanima me ali se da (saj teoreticno) ta avtoradio kako in s cim nadgraditi, da bi se sporazumeval tudi z MP3-CD. Za predloge se zahvaljujem !

LP
J
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Gost

Re: Mp3 - nadgradnja

Odgovor Napisal/-a Gost »

Nejko napisal/-a:Pozdravljeni !

V mojem Meganu II letnik 2004 imam originalni CD-avtoradijo. Zdaj pa stvar je sledeca... : Zanima me ali se da (saj teoreticno) ta avtoradio kako in s cim nadgraditi, da bi se sporazumeval tudi z MP3-CD. Za predloge se zahvaljujem !

LP
J
Ena izmed moznosti je dograditev CD izmenjevalca firme VDO, model CHM-604MP3. Sam sem to naredil v cliotu s cabasse radijem, pa zadeva dela tip-top.

Druga moznost je uporaba AUX priklopa. Na forumu planeterenault je nacrt, kako to nardit, pa je zelo preprosto vse skup. Na ta nacin lahko priklopis kakega iPoda ali kaj podobnega.

LP
JJ
Uporabniški avatar
DognerDJ
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a DognerDJ »

Tebi , ko razumes francosko ni problem na planeterenaultu ! :wink:

Drugace pa ti priporocam , da vrzes ven to originalno sranje (to sem jaz naredo) , ki bi naj bil avtoradio in ga zamenjas s kakim pioneerjem (6700 zaradi barv - ce te to skrbi )
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No te se jaz potolazim da nadgradnja ni mozna, ce pa bi ze bla pa nebi bila vredna denarja kr bi blo predrago.

Je res ce rabis MP3 menjaj radio, kupi adapter za obvolanski daljinec pa bo.

Dogner, a delas reklamo za zarijo? :twisted:
Odgovori