Apex vzmeti in amortizerji

Modifikacije vozil
mikki
Kraj: Florjan - Šoštanj,Velenje

Apex vzmeti in amortizerji

Odgovor Napisal/-a mikki »

Kolega ima doma Apex vzmeti in amortizerje skoraj nove in bi mi jih prodal pa mene nekaj zanima. Imel jih je na Opel Corsi 1.2 (900 kg) priblizno mesec, zdaj bi jih pa js dal na R5 (750 kg). So kaksni mozni problemi??? Je cena 50 k prevec ???
:shock:
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

to niso lego kocke, ki bi pasale ena na drugo!

ti nucas amortizerje in vzmeti, ki so narejene za TVOJ avtomobil!
mikki

Vseeno me zanima zakaj to nebi pasalo ce pa so amortizerji tako nareti kot moji, je morda mogoca le kaksna majhna predelava pri kaksnem mojstru ali to res ne gre. ??? :cry: Amortizerje nujno rabim in sem se odlocil da bom dal sportne zaradi nadaljnih predelav in to mi jeres dobra sansa.
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

za dobrih 50k dobis sprednje fedre (za 5ko) in pa obnovljene amortizerje pri Vugi (ki so kot novi).
PiLLLe

Odgovor Napisal/-a PiLLLe »

LoL
a ni tega materiala kot dreka?
Mislim 50k za jebena dva fedra? pa se to apex :D lol s kerga planeta je pa ta padu :D

V glavnm pejt k vugi ti bo porezu za navoj dva, strsu amortizerje pa bos meu gokart. :)
Uporabniški avatar
birkoff
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a birkoff »

PiLLLe napisal/-a:V glavnm pejt k vugi ti bo porezu za navoj dva
Res pameten nasvet :roll:
Uporabniški avatar
RS
Kraj: Nekje blizu LJ

Odgovor Napisal/-a RS »

PiLLLe napisal/-a:LoL
Mislim 50k za jebena dva fedra? pa se to apex :D lol s kerga planeta je pa ta padu :D

V glavnm pejt k vugi ti bo porezu za navoj dva, strsu amortizerje pa bos meu gokart. :)
Ja ti si pa ta prau zemljan :? !
Mal porezau,mal stisnu,mal posvasu... Pa bo :roll: !
To ti kar na svojih avtih delaj 8) !
Clio_RS_Team_Slo

Slika
Yacksy
Kraj: Okolica Novega mesta

Odgovor Napisal/-a Yacksy »

Vuga ti jih ne poreze, temvec preoblikuje na novo visino (ima neko masino, ki zvalja amortizer). Tako da je zadeva povsem varna.
Shit happens
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

PiLLLe napisal/-a:LoL

Joj upam da se ta forum ne bo šou u tri..., pa glih kultura mi je bla najbolj všecna na tem forumu...
PiLLLe

Odgovor Napisal/-a PiLLLe »

LoL

Fantje pomerte se. :) Prvo kot prvo neveste kdo sem, koliko vem o teh zadevah in podobno. To kar vi pravite da ni pametno se motite. TO ni tuning ala fuzine style. Vuga ima baje stroj ki ti feder odreze na pravo mero, ga primerno temperaturno obdela in stisne. Torej dobite isto vzmet nazaj le skrajsano. Pa ko ste ze pametni veste kako deluje vse skupaj? Dajte no, pridruzil sem se temu forumu ker se vam smejim vasim izjavam kot so sportni filter na 1.2 cliota in prirastek moci 15km :D lol no :D nevem no :)
Btw eni drifterji na slo sceni, imajo podovzje ustimano pri vugi in vam lahko garantiram da se zadeva lepo obnese na cesti kot na mk-ju. Tko da preden me naslednic napadete se ustavite za hip in prestejte do 10 pa kliknite naslednja tema :) ker pametnega tako ali tako nepoveste :D
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Sam da bo mir! Tko pac je ,da niso vsi mehaniki rojeni,pa ko nekaj slisijo o sp. filtru od kolega ,da mu da 20KM vec,pa tukaj vprasa,ce je to res :D

Tak,da tu je mir in kultura 8)
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

Sm cist mirn, pille tebe pa poznam iz avtomobilizma.com, pa ""napadaš"" kr dost, njemu pa ponuja tip še amortizerje zraven zato cena 50k, sam ku*** ko so za corso, drgac pa sm jst tud zadnje dal ruhtat vugi in je naredu u nulo!!
Pa brez zamere!
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

lej, pozanimi se pr Rilet-u u Pesjem, on ti zrihta komplet od apex-a s homologacijo. zapel se tja, pa bos use zvedu!
Slika
mikki

uff lepo ste se razpisali bom verjetno sou k Rile-tu ker bom tudi auspuh menjal. Hvala za izcrpne odgovore. Aja pa ne se zdaj kregat zarad enih feder :P
Uporabniški avatar
birkoff
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a birkoff »

PiLLLe napisal/-a: Prvo kot prvo neveste kdo sem, koliko vem o teh zadevah in podobno.
Ce bi ti imel kaj kluture obnasanja, bi lepo napisal en post, ko si prisel, tam bi napisal kdo si, s cim se ukvarjas, kako znanje mas, mogoce prilozil se kako fotko vozila ali pa opis itd... kot se normalen folk predstavi...

Si se vprasal KAK ZA VRAGA NAJ VEMO KDO SI, KAJ SI, KAJ VES ITD!??!
Nismo jasnovidci, ampak vemo pa prebrati post.

Pa lep dan...

Lp, B
Odgovori