Apex vzmeti in amortizerji
Apex vzmeti in amortizerji
Kolega ima doma Apex vzmeti in amortizerje skoraj nove in bi mi jih prodal pa mene nekaj zanima. Imel jih je na Opel Corsi 1.2 (900 kg) priblizno mesec, zdaj bi jih pa js dal na R5 (750 kg). So kaksni mozni problemi??? Je cena 50 k prevec ???

Ja ti si pa ta prau zemljanPiLLLe napisal/-a:LoL
a ni tega materiala kot dreka?
Mislim 50k za jebena dva fedra? pa se to apexlol s kerga planeta je pa ta padu
![]()
V glavnm pejt k vugi ti bo porezu za navoj dva, strsu amortizerje pa bos meu gokart.
Mal porezau,mal stisnu,mal posvasu... Pa bo
To ti kar na svojih avtih delaj
Joj upam da se ta forum ne bo šou u tri..., pa glih kultura mi je bla najbolj všecna na tem forumu...PiLLLe napisal/-a:LoL
a ni tega materiala kot dreka?
Mislim 50k za jebena dva fedra? pa se to apexlol s kerga planeta je pa ta padu
![]()
V glavnm pejt k vugi ti bo porezu za navoj dva, strsu amortizerje pa bos meu gokart.
LoL
Fantje pomerte se.
Prvo kot prvo neveste kdo sem, koliko vem o teh zadevah in podobno. To kar vi pravite da ni pametno se motite. TO ni tuning ala fuzine style. Vuga ima baje stroj ki ti feder odreze na pravo mero, ga primerno temperaturno obdela in stisne. Torej dobite isto vzmet nazaj le skrajsano. Pa ko ste ze pametni veste kako deluje vse skupaj? Dajte no, pridruzil sem se temu forumu ker se vam smejim vasim izjavam kot so sportni filter na 1.2 cliota in prirastek moci 15km
lol no
nevem no 
Btw eni drifterji na slo sceni, imajo podovzje ustimano pri vugi in vam lahko garantiram da se zadeva lepo obnese na cesti kot na mk-ju. Tko da preden me naslednic napadete se ustavite za hip in prestejte do 10 pa kliknite naslednja tema
ker pametnega tako ali tako nepoveste 
Fantje pomerte se.
Btw eni drifterji na slo sceni, imajo podovzje ustimano pri vugi in vam lahko garantiram da se zadeva lepo obnese na cesti kot na mk-ju. Tko da preden me naslednic napadete se ustavite za hip in prestejte do 10 pa kliknite naslednja tema
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Ce bi ti imel kaj kluture obnasanja, bi lepo napisal en post, ko si prisel, tam bi napisal kdo si, s cim se ukvarjas, kako znanje mas, mogoce prilozil se kako fotko vozila ali pa opis itd... kot se normalen folk predstavi...PiLLLe napisal/-a: Prvo kot prvo neveste kdo sem, koliko vem o teh zadevah in podobno.
Si se vprasal KAK ZA VRAGA NAJ VEMO KDO SI, KAJ SI, KAJ VES ITD!??!
Nismo jasnovidci, ampak vemo pa prebrati post.
Pa lep dan...
Lp, B