Skok porabe
Skok porabe
Torej pri espacu IV 04 1.9 dci sem menjal štarter torej sem odklopil akumulator.Torej so se števci porabe resetirali,pred tem se je poraba vrtrla od 6.5 pa do 7 več pa skor ne.Sedaj ga pa ne spravim več pod 8.3 nekak mi ne gre v glavo kaj se je zgodl.Tudi pred tem sem ga že včas resetiral ampak se je poraba vedno vrnila na klasično.Pa še pri tempomatu sem opazil spremembo...prej ko sem ga prižgal je štartal na trenutni hitrosti sedaj pa štarta na nazadnje nastavljeni,torej tudi če se peljem 60 in prižgem tempomat mi skoči na 130 če je bil prej na tej brzini.Pa to me niti ne moti poraba pa me mal.Sem pregledal če sem slučajno kje kaj po nesreči odklopil pa ni videti nič.
Re: Skok porabe
Je na testerju kakšna napaka? Mogoče še izvesti funkcijo prilagajanja na clipu, čeprav se ponavadi samo nazaj postavi...ssimon napisal/-a:Torej pri espacu IV 04 1.9 dci sem menjal štarter torej sem odklopil akumulator.Torej so se števci porabe resetirali,pred tem se je poraba vrtrla od 6.5 pa do 7 več pa skor ne.Sedaj ga pa ne spravim več pod 8.3 nekak mi ne gre v glavo kaj se je zgodl.Tudi pred tem sem ga že včas resetiral ampak se je poraba vedno vrnila na klasično.Pa še pri tempomatu sem opazil spremembo...prej ko sem ga prižgal je štartal na trenutni hitrosti sedaj pa štarta na nazadnje nastavljeni,torej tudi če se peljem 60 in prižgem tempomat mi skoči na 130 če je bil prej na tej brzini.Pa to me niti ne moti poraba pa me mal.Sem pregledal če sem slučajno kje kaj po nesreči odklopil pa ni videti nič.
RenaultSport