Zivjo,
zanimam me in sicer mam megana 2 letnik 2006 1.9dci 96kw. Nameravam zamenjat vztrajnik. Kaj priporočate:
-dvomasni
-kit enomasni
Če je že kdo to naredil naj napiše ali je kakšna bistvena razlika, cene in pa ali se splača.
Vztrajnik megane 2 1.9 dci 96kw
Re: Vztrajnik megane 2 1.9 dci 96kw
Jaz sem se za to zanimal nekaj let nazaj, enak avto. Na koncu je bilo najhitreje, najceneje in z najmanj živci menjat z dvomasnim. Interesa za menjavo z enomasnim ni bilo veliko, če pa že, je bilo drago. Koliko imaš prevoženih? Jaz sem pri 237 menjal, še enkrat toliko jih pa ne bo doživel, tko da je v bistvu čisto vseeno kaj daš not
Če pa rabiš, imam en vztrajnik, ki naj bi pasal v to "predelavo" na enomasnega. Mal je sicer rjast ampak verjetno bi šlo
Če pa rabiš, imam en vztrajnik, ki naj bi pasal v to "predelavo" na enomasnega. Mal je sicer rjast ampak verjetno bi šlo
410xxx prevozenih. A mas komplet predelavo al sam enomasnega
Najbolje na dvomasnega, če je ta original na avtu. Zakaj? Zaradi tresljajev in pa trpečega materiala. Res je, da so taki kateri se vozijo že nekaj časa brez problema s kitom enomasnega so pa tudi taki, ki se ne
Zgolj moje mnenje preden se kdo vpiči češ nič mu nebo kaj pa govoriš

Zgolj moje mnenje preden se kdo vpiči češ nič mu nebo kaj pa govoriš
RenaultSport
Imam samo vztrajniktysonn napisal/-a:410xxx prevozenih. A mas komplet predelavo al sam enomasnega