Renault scenic 2 2004 1.5dci 74kw injection fault
Renault scenic 2 2004 1.5dci 74kw injection fault
Pozdravljeni. Ni konec tezav s totim renojom. Pred kratkim je avto zacel med voznjo malo izgubljati moc kot da bi prisel zracni zepek v motor. Naslednje je bilo da mi je med voznjo na vsake tolko zapiskal in ugasnil. Danes zjutraj nisem prisel do sluzbe. Je ze hladen zacel ugasat za razliko od prej. Vse v roku 4 dni. Olja ne pije,grelne svecke so nove,egr je ociscen. Napaki javi za egr p0400 in pa p0190. Senzorpritiska goriva sem premeril in je videti OK. Masa je dobra,dovod je 5V ,signal pa 1V. Je mogoce imel kdo podoben primer? Ali je strokovnjak za te zadeve? Avto vziga normalno,le ko dodajas gas izgleda kot da nebi bilo dovolj goriva? Ce kdo ve za kako cako,hibo mogoc. Hvala in lep pozdrav vsem. 
Re: Renault scenic 2 2004 1.5dci 74kw injection fault
Pa EGR deluje pravilno in tesni? Večkrat sem imel primer, da ravno zaradi EGR-a avto ni šel tako kot mora (zamorjen).Fish1311 napisal/-a:Pozdravljeni. Ni konec tezav s totim renojom. Pred kratkim je avto zacel med voznjo malo izgubljati moc kot da bi prisel zracni zepek v motor. Naslednje je bilo da mi je med voznjo na vsake tolko zapiskal in ugasnil. Danes zjutraj nisem prisel do sluzbe. Je ze hladen zacel ugasat za razliko od prej. Vse v roku 4 dni. Olja ne pije,grelne svecke so nove,egr je ociscen. Napaki javi za egr p0400 in pa p0190. Senzorpritiska goriva sem premeril in je videti OK. Masa je dobra,dovod je 5V ,signal pa 1V. Je mogoce imel kdo podoben primer? Ali je strokovnjak za te zadeve? Avto vziga normalno,le ko dodajas gas izgleda kot da nebi bilo dovolj goriva? Ce kdo ve za kako cako,hibo mogoc. Hvala in lep pozdrav vsem.
RenaultSport