Glede na to, da ste tukaj majstri, bi imel eno prošnjo, in sicer : ne znam zamenjati žarnice za dolgo luč na laguni 3. Je kdo, ki se mu da napisati postopek, mogoče celo, kako se da ven komplet žaromet, da se to v miru zamenja, ali pa mi celo pokaže na avtu, okolica Domžal ali Ljubljana? Seveda za kakšen hladen pirček, se razume
Menjava žarnice dolga luč laguna 3
Menjava žarnice dolga luč laguna 3
Živjo!
Glede na to, da ste tukaj majstri, bi imel eno prošnjo, in sicer : ne znam zamenjati žarnice za dolgo luč na laguni 3. Je kdo, ki se mu da napisati postopek, mogoče celo, kako se da ven komplet žaromet, da se to v miru zamenja, ali pa mi celo pokaže na avtu, okolica Domžal ali Ljubljana? Seveda za kakšen hladen pirček, se razume
THX
Re: Menjava žarnice dolga luč laguna 3
Odvisno na kateri strani. Na eni strani gredo plastike od akumulatorja stran, da se z roko pride notri, na drugi strani pa posodca za servo olje (če je). Potem pa pokrovček dol in zamenjate žarnico. Je pa treba imeti dolge prstebetyar napisal/-a:Živjo!
Glede na to, da ste tukaj majstri, bi imel eno prošnjo, in sicer : ne znam zamenjati žarnice za dolgo luč na laguni 3. Je kdo, ki se mu da napisati postopek, mogoče celo, kako se da ven komplet žaromet, da se to v miru zamenja, ali pa mi celo pokaže na avtu, okolica Domžal ali Ljubljana? Seveda za kakšen hladen pirček, se razumeTHX
RenaultSport