Gre se za tovarniško vgrajen CD predvajalnik s obvolanskim upravljalom v Cliu Billanog letnik 2003.
Kot prvo mi je šlo na živce da ima vklop ločen od kontakta. Kot drugo, na vsake pol ure spusti zvok (identičen ki so ga imele stare Nokie za opozorilo da je baterija prazna) in se ugasne ter ga je treba spet prižgati. Zdaj pa je svinja nemarna požrl CD in ne mislim več tolerirati njegovih miškulanc.
Vprašanje ki se glasi je: je možno torej netovarniški radio priključiti tako, da se ga lahko upravlja z tovarniškim obvolanskim upravljalom. Samo to mi je glavno, neaktivni ekran na vrhu sredinske konzole bom že prebolel.
Citroen Saxo 1.1i SX (2010-2011)
Renault Clio 1.2 Be Bop (2011-2014)
Renault 25 2.2i Exclusiv (2014-2018)
Renault Clio 1.2 16V Billabong (2018)
Mirchy napisal/-a:Gre se za tovarniško vgrajen CD predvajalnik s obvolanskim upravljalom v Cliu Billanog letnik 2003.
Kot prvo mi je šlo na živce da ima vklop ločen od kontakta. Kot drugo, na vsake pol ure spusti zvok (identičen ki so ga imele stare Nokie za opozorilo da je baterija prazna) in se ugasne ter ga je treba spet prižgati. Zdaj pa je svinja nemarna požrl CD in ne mislim več tolerirati njegovih miškulanc.
Vprašanje ki se glasi je: je možno torej netovarniški radio priključiti tako, da se ga lahko upravlja z tovarniškim obvolanskim upravljalom. Samo to mi je glavno, neaktivni ekran na vrhu sredinske konzole bom že prebolel.
Da se z vmesnikom. Preglej forumskega sponzorja orangeaudio.si ali uporabnika mislim, da @zig@.
Napaka na inštalaciji napajanja. Preveri če ni kdo kaj tam prčkal oz. če imaš vse varovalke cele. Radio se mora prižgati ko obrneš ključ.
Očitno je aparat priključen tako, da misli da je samo na stalnem napajanju in da ga prižgeš pri ugasnjenem avtu (brez ključa/kontakta). Zato se po 20 min ugasne, pred tem piskne.
Tudi netovarniški radio ti bo nagajal, ker bo narobe priklop.
Domnevam, da je lastnik pred tabo imel vgrajen netovarniški radio in je delal spremembe na original napeljavi namesto na podaljšku.
Vzemi aparat iz ležišča in preveri ISO konektor.