Kadjar

Vse ostale teme
Odgovori
kingo

Kadjar

Odgovor Napisal/-a kingo »

Pred novim letom sem povpraševal po novem Kadjarju (165TCE), in sem se takrat odločil, da ga bom naročil po novem letu. Danes gledam konfigurator in tega bencinskega motorja (165TCE), sploh ni več v ponudbi. Samo še dizli. To mi ni jasno, dizlov zmeraj več v ponudbi, pa naj bi se jih počasi ukinilo, bencinar pa samo še en sam (v tem modelu). Seveda pa mi je jasno, da je edini bencinar (130TCE) pač premalo močan za tak avto. Še vedno imajo v ponudbi (glede bencinarja 165TCE) zelo podobne Nissane (Qashqai), samo me zelo moti, ker ta nima slovenskega vmesnika. Ima češčino, slovaščino,..., slovenščine pa ne?). To se mi zdi podcenjevanje naših kupcev, zato me avto sploh ne zanima. Kaj pa sedaj? :shock:
Uporabniški avatar
Cefizelj

Re: Kadjar

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Pa si povprašal v kakšnem salonu kako je s tem? Konfiguratorji so občasno svet zase :)
Slika
Uporabniški avatar
Sport Driver

Odgovor Napisal/-a Sport Driver »

Mogoče odstranjujejo kot pripravo na 1.3 Tce?

Poslano z mojega XT1650 z uporabo Tapatalk
kingo

Odgovor Napisal/-a kingo »

Cefizelj napisal/-a:Pa si povprašal v kakšnem salonu kako je s tem? Konfiguratorji so občasno svet zase :)
Ja, na eno našo avtohišo sem se obrnil, pa so rekli, da tega modela ni več v ponudbi. Sem pa gledal na stran francoskega Renaulta, tam pa je še vedno v ponudbi.
Odgovori