Čudno pokanje

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
KeyExtreme
Kraj: Maribor

Čudno pokanje

Odgovor Napisal/-a KeyExtreme »

Pozdrav,

pri mojem cliu storia se mi zdi, da nekaj ne štima. Danes se mi je zgodilo, da je avto ko sem zagnal motor in speljal dal občutek, kot, da se je nekam zalepil in s speljevanjem odlepil od podlage. Na začetku vožnje nenormalno "ropota" med bremzanjem. Kot da bi se drgnili dve kovini. Ampak po nekaj kilometrih to neha in avto spet normalno tiho bremza. Ali ni tako, da če bi bilo obrabljeno, da bi nonstop tako drgnilo? Pa še to. Ko avto ustavim, vgasnem in grem ven, cez kaksnih 10 sekund sledi nekakšen pok. Avto uporabljam vsak dan zato ne bi rad, da me kaj preseneti. Prosim, ce kdo ve, da mi pove kaj bi lahko bilo vse to :)

Hvala!!
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Re: Čudno pokanje

Odgovor Napisal/-a Spula »

KeyExtreme napisal/-a:Pozdrav,

pri mojem cliu storia se mi zdi, da nekaj ne štima. Danes se mi je zgodilo, da je avto ko sem zagnal motor in speljal dal občutek, kot, da se je nekam zalepil in s speljevanjem odlepil od podlage. Na začetku vožnje nenormalno "ropota" med bremzanjem. Kot da bi se drgnili dve kovini. Ampak po nekaj kilometrih to neha in avto spet normalno tiho bremza. Ali ni tako, da če bi bilo obrabljeno, da bi nonstop tako drgnilo? Pa še to. Ko avto ustavim, vgasnem in grem ven, cez kaksnih 10 sekund sledi nekakšen pok. Avto uporabljam vsak dan zato ne bi rad, da me kaj preseneti. Prosim, ce kdo ve, da mi pove kaj bi lahko bilo vse to :)

Hvala!!
Pri cliotih je najvećkrat problem v zadnjih zavorah, kjer se pakne odlimajo in velikokrat zablokira zadnje kolesa. Do servisa/mehanika pa preglejte zadnje zavore. Čimprej.
RenaultSport
KeyExtreme

Hvala! Sem narocen v ponedeljek!
Uporabniški avatar
simpa

Odgovor Napisal/-a simpa »

Pozdrav vsem.

Točno tak kot ti je Spula napisal. Znanki so se pakne odlimale in blokirale zadnjo kolo in to ko je imela avto parkiran v UKC MB v parkirni hiši. Cela štala je ratala, ker avtovleka ni mogla do avta.

Lep pozdrav,
Simpa
KeyExtreme

Hvala dečki ;) avto je porihtan in spet gre ko raketa :)
Odgovori