Ker več glav več se obračam še na Vas
Pred božičnimi prazniki sem dal vgraditi Webasto vodni grelec v avto. Ko sem se odpeljal iz servisne delavnice mi je vozilo po cca. 5ih kilometrih začelo počasi zavirati (kot bi narahlo stal na zavornem pedalu). Po nekaj kilometrih so čeljusti držale že tako močno, da avto ni šel več naprej. Ugasnem/prižgem in gre zopet deluje normalno naprej... Naslednji dan najprej ok, potem pa dokaj hitro zagrabi na polno (ni pomagalo niti če sem ga ugasnil in zopet prižgal). Prvič zagorijo opozorila "Check breake system", "Check ESC" in "Check start hill"... Pokličem avtovleko in ga odpeljejo na Renault servis. Zaradi praznikov je stal tam dva dni. Tretji dan me pokličejo in povejo da avto deluje brez problema ter da v računalniku ni vidne nobene napake. Grem ponj (doma odklopim komplet vse kar ima vzeze z webastom) in se en dan vozim brez problema. Naslednji dan pa zopet enako. Začne počasi grabiti vsa kolesa hkrati, a k sreči pomaga ko sem ga ugasnil. Včeraj mi na servisu rečejo da naj se vozim po Kranju toliko časa da bodo spet začele zavore prijemati in potem hitro pridem k njim... In po dveh urah vožnje se seveda ni zgodilo nič
Seveda ni nujno, da je napaka kakorkoli povezana z vgradnjo webasta. Je pa dejstvo da je avto prej deloval brezhibno. Prosim za kakršnje koli mnenje, kaj bi lahko bilo narobe. Vnaprej hvala za pomoč ker sem že tri tedne brez avta in nič ne kaže da se bo kmalu kaj rešilo!