računalniku se je zmešalo

Vse ostale teme
Odgovori
robi MEGANE

računalniku se je zmešalo

Odgovor Napisal/-a robi MEGANE »

Imam megana 1,5 dci in najprej mi je crkoval displej radio ,danes mi je pa vso zadevo iz SLOVENSKEGA JEZIKA sam od sebe brez,da bi karkoli pritiskal samo vžgal sem avto in mi je vso zadevo spremenil v GRŠKI JEZIK...avto je bil kupljen 6.6.2017 in je star 5 mesecev .....sedaj me pa zanima,če je še kdo imel ali ima podobne probleme ..
Vsakega odgovora ali nasveta bom hvaležen..
l.p
Uporabniški avatar
saso24

Re: računalniku se je zmešalo

Odgovor Napisal/-a saso24 »

Nov avto ne tikaj in počakaj na ponedeljek in odšlepaj na servis tam kjer si ga kupil in naj oni rihtajo naprej!
Uporabniški avatar
matt79

Odgovor Napisal/-a matt79 »

Kadar sem bil na testni vožnji pol leta nazaj sta bila dva avta nastavljena na grški jezik. Da ni to kaksen default in se ti je radio ponastavil. Meni ker mi občasno zmrzne je bilo rečeno da najprej dvakrat na dva različna načina poskusijo reprogramirati in šele nato zamenjajo radio.

Poslano z mojega WAS-LX1 z uporabo Tapatalk
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

A to se dogaja pri 7", 8.7" al pri obeh velikostih?
Ni brzine brez turbine! :D

Slika
Uporabniški avatar
matt79

Odgovor Napisal/-a matt79 »

Jaz imam 8,7

Poslano z mojega WAS-LX1 z uporabo Tapatalk
Uporabniški avatar
Golddevvil

Odgovor Napisal/-a Golddevvil »

robi MEGANE napisal/-a:Imam megana 1,5 dci in najprej mi je crkoval displej radio ,danes mi je pa vso zadevo iz SLOVENSKEGA JEZIKA sam od sebe brez,da bi karkoli pritiskal samo vžgal sem avto in mi je vso zadevo spremenil v GRŠKI JEZIK...avto je bil kupljen 6.6.2017 in je star 5 mesecev .....sedaj me pa zanima,če je še kdo imel ali ima podobne probleme ..
Vsakega odgovora ali nasveta bom hvaležen..
l.p
Probaj na osnovnem ekranu zamenjati IMEI (osnovni ekran ima prednastavljena 2 ali 3 profile, eden je v grščini, vsaj eden pa v slo jeziku). Torej takoj ko prižgeš, potegni v levo/desno ali pa tapkni na IMEI in zamenjaj profil. Takšno izkušnjo imam jaz...
robi MEGANE

jaz imam čisto navadni majhen zaslon in ni tač zaslon in nima navigacije
Uporabniški avatar
maxx

Odgovor Napisal/-a maxx »

Kot ti je Sašo zgoraj napisal......nič ne tikaj in pelji avto na servis!!

LP
robi MEGANE

Še vedno se mi dogaja,da ekran na radiu zmrzne oziroma utripa in to včasih zelo pogosto programe so nalagali že trikrat in nič...
Sedaj me pa zanima ali mislite oziroma mogoče kdo to celo ve,če je možno tale mali ekran zamenjat oziroma,če bi pasal večji ekran notri in bi si dal dodatno vgraditi (original vzvratno kamero in na kaj se potem to zveže na ekran od radia ali pride poseben,dodatni ekran?)
hvala za kakšen odgovor oziroma nasvet
Uporabniški avatar
skopusnik
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

Naj zamenjajo cel radio, ne samo posodabljajo.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
robi MEGANE

No naj vam povem,da sem imel že četritič avto na servisu in zopet nič in še enkrat nič...
Upam,da ta forum bere tudi kakšen iz RENAULT-A...V TPV NOVO MESTO so naredili vse kar so dobili navodil iz PRESTOLNICE od "KAO" nekih osebkov,da je to program v radiu in,da zaradi tega utripa displej radia in da naj slikam med vožnjo ko utripne,kako naj človek slika kako utripne displej ,če voziš avto.ŠOLANI OSEBKI IZ UPRAVE RENAULTA,ČE TO BERETE SE MALO ZAMISLITE NAD SVOJIMI BESEDAMI IN KAKŠNE BEDASTOČE KLATITE..
Odgovori