Imam eno težavo s 2009 Cliom GT in sicer peljal sem ga na preventivni pregled na AMZS (podobno tehničnemu pregledu), kjer so mi rekli (in sem tudi videl na papirju), da plini niso v redu. Svetovali so mi naj ga peljem k bližnjemu pooblaščenemu Renault serviserju, kjer so avto priklopili na tester oziroma računalnik in isto ni bilo v redu. Po vizualnem pregledu tamkajšnjega serviserja mi je povedal da je katalizator hin oziroma vsut. Zaradi prevelikega stroška za originalni katalizator so mi svetovali naj grem do bližnjega serviserja izpuhov, kjer bi mi lahko namontirali univerzalni katalizator za nižjo ceno. Ko sem pripeljal avto na pregled tja, so vizualno pregledali katalizator in kasneje še sami priklopili na merilec plinov in ugotovili da s katalizatorjem v bistvu nič ni narobe in da plini so tudi v redu. Edina razlika ki je bila pri preizkusih je to da pri zadnjem je avto bil 100% zagret (pri prvih dveh nisem prepričan ker nisem bil pozoren), ker smo ga tam pustili prižganega lep čas. Zanima me, če kdo mogoče ve ali bi kaj drugega lahko bilo narobe in če naj grem še po 4. mnenje? Ali bi na tehničnem (ki ga imam konec septembra) bilo dovolj da je avto samo res dobro pregret?
Če je serviser izpuhov rekel, da je okej (pa ponavadi bi ta rekel da ni, da bi ti prodal novega ), bi jaz pustil in šel septembra na tehnični pregled, če ne bo šlo čez pa greš takrat zamenjat katalizator, mislim da če prideš nazaj v roku 3 dni ne rabiš ponovno plačevat tehničnega.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Mam še en manjši problem s klimo in sicer na desni strani slabše hladi in sika iz zračnikov, kaj bi lahko to bilo? Filter kabine je zamenjan. Klima je drugače avtomatska. Hvala.