A kdo slucajno ve kje ma 1.2 motor od twinga in clia namesceno blokado? jst bi to vn uzel k mi gre na zeivce da se ne vreti nad 6200 obrati, gre pa za D7F mnogotockovni vbrizg, pa ce bo zdej kdo reku da naj po fertajlr kapo pogledam morm rect da je nima ampak ma eno drugo pizdarijo
blokada pri 1.2 D7F
blokada pri 1.2 D7F
Lep pozdrav
A kdo slucajno ve kje ma 1.2 motor od twinga in clia namesceno blokado? jst bi to vn uzel k mi gre na zeivce da se ne vreti nad 6200 obrati, gre pa za D7F mnogotockovni vbrizg, pa ce bo zdej kdo reku da naj po fertajlr kapo pogledam morm rect da je nima ampak ma eno drugo pizdarijo
-
modriDIRKAC
drgac je tko kokr je revolt reku
sicer pa d7f motor nima mono vbrizga pa tud ce bi blokado prestavu na 10 000 rpm se vedno neb blo nic ker motor ni zasnovan za visoke obrate....ze tako zacne navor padat ko se motor vrti proti blokadi....tko da je to bedarija...
glede na tvoje vprasanje....a mas mogoce ksnga frenda k ma hondo....

sicer pa d7f motor nima mono vbrizga pa tud ce bi blokado prestavu na 10 000 rpm se vedno neb blo nic ker motor ni zasnovan za visoke obrate....ze tako zacne navor padat ko se motor vrti proti blokadi....tko da je to bedarija...
glede na tvoje vprasanje....a mas mogoce ksnga frenda k ma hondo....
-
modriDIRKAC
Naj me nekdo popravi ce se motim a ni blokada namenjena varovanju motorja da le ta nebi odsel v previsoke obrate in puffffffffffffffff, na havbi se enkrat poznajo odtisi batov.......much like honda
. Heh sam finta pa je da jst pa svojga se nisem do blokade zagnal pa se je ze zasukal lepo do 7k brez bubububububububu. mogoc zato ker mam fergazer sistem hehe, croma pa ti mas kaj podobnega se za enkrat. 
ktero masinco mas ti?obi napisal/-a:Naj me nekdo popravi ce se motim a ni blokada namenjena varovanju motorja da le ta nebi odsel v previsoke obrate in puffffffffffffffff, na havbi se enkrat poznajo odtisi batov.......much like honda. Heh sam finta pa je da jst pa svojga se nisem do blokade zagnal pa se je ze zasukal lepo do 7k brez bubububububububu. mogoc zato ker mam fergazer sistem hehe, croma pa ti mas kaj podobnega se za enkrat.