Lp... po dolgem času imam spet eno vprašanje. Imam Laguno 3 z navigacijo in cabasse radiom. Ker je avto letnik 2009 in ker sem po nekaj neuspelih poskusih da bi najdu kaksen koli vhod za povezljivost preko telefona obupal. Preko navi enote se lahko povežem in govorim po telefonu. Vse špila in deluje odlično. Ampak da bi pa muziko poslušal... no go! Je oz. obstaja kakršna koli možnost da se to uredi oz vaše izkušnje kaj ste vi naredili.
Hvala za odgovor.
lp Luka
Laguna 3 povezljivost
Laguna 3 povezljivost
Zakaj je opel v dežju tako hiter? Ker beži pred rjo.
Re: Laguna 3 povezljivost
Scenic 2009 je imel BT streaming. Dvomim, da laguna tega ne podpira. Ali nimaš možnosti AUX med viri (radio, CD, AUX)?
Hej... Nikjer ne najdem cesarkoli v povezavi z tem kar si napisal. Piše da je možnost bluetooth-a samo za povezavo govornih klicev. Ostalega ne. Ali pa jest ne najdem. Sem pa res previsel gor da bi najdu. Ampak to na navi sisitemu. Tam sem se tudi preko telefona povezal. Radio pa neki hudo veliko nastavitev nima. Ali je keč prav v radiu?B1 16v napisal/-a:Scenic 2009 je imel BT streaming. Dvomim, da laguna tega ne podpira. Ali nimaš možnosti AUX med viri (radio, CD, AUX)?
Hvala za odgovor.
lp
Nimajo vse Laguna AUX in.
bliki napisal/-a:Nimajo vse Laguna AUX in.
Očitno ne...
lp
- BigPoppaSLO
Na cabasse je vgradnja aux dokaj enostavna, sem naredil pri sebi. Poiščem navodila in prilepim.
BigPoppaSLO napisal/-a:Na cabasse je vgradnja aux dokaj enostavna, sem naredil pri sebi. Poiščem navodila in prilepim.
Zdravo.
Bi prosil ja ce lahko.
Hvala