Lep pozdrav!
Na Scenicu 2003 letnik imam tezave z ventilacijo
Stvar je pa taka ventilacija vcasih dela normalno vcasih se pa ugasne ( ni vazno na kateri stop je ko dela, dela na vseh)
Nevem ali je tezava v motorcku ali pa je kaj drugega.
Hvala
Scenic 03 - tezave z ventilacijo
Re: Scenic 03 - tezave z ventilacijo
Če imaš srečo je samo slab spoj na reostatu. Če si rojen pod nesrečno zvezdo je pa slab spoj na motorju, kar pa seveda pomeni armaturo dol.
ah, ta moj clio
-
Fanofwives
No sej to me skrbi ker reostat sem najdu na E-bayu za 30 € z postnino pa ni tok velik problem kot motorcek
Ubistvu zdej mi sploh nedela vec ventilacija.. je kaksna varjanta da to preverim a najprej zamenam ta cenejso/lazjo stvar hah..
Hvala
Ubistvu zdej mi sploh nedela vec ventilacija.. je kaksna varjanta da to preverim a najprej zamenam ta cenejso/lazjo stvar hah..
Hvala
Verjetno je šel ventilator, če sploh ne dela na nobeni stopnji. Preverite, če pride elektrika na konektor ventilatorja v vseh stopnjah.Fanofwives napisal/-a:No sej to me skrbi ker reostat sem najdu na E-bayu za 30 € z postnino pa ni tok velik problem kot motorcek
Hvala
RenaultSport