avto trgovina avtodoc.si

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
mate99

avto trgovina avtodoc.si

Odgovor Napisal/-a mate99 »

Pozdravljeni!!!

Imam mogoče kdo kakšno izkušnjo oz. ali bi mi znal kdo povedati ali je ta spletna trgovina vredu ali je to bolj kot ne nateg??
V tej trgovini sem našel kar nekaj delov, ki imajo ugodno ceno, vendar sem skeptičen in nebi rad, da nakoncu plačam in ne dobim tega artikla, ki sem ga naročil.

Hvala za vaša mnenja in vsak komentar je dobordošel.
Uporabniški avatar
Cefizelj

Re: avto trgovina avtodoc.si

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Kar naroči. Se je razpasla po Sloveniji kot požar, mi imamo v službi vsak dan za en kombi robe samo od Autodoca. Prav tako naročajo tudi moji sodelovci in so zadovoljni. Sam še nisem ampak bom v prihodnosti.
Slika
Uporabniški avatar
Bostjan66

Odgovor Napisal/-a Bostjan66 »

Malo offtopic: Zanima me kako dolgo bodo naši trgovci nažigali cene avtodelov do neba, da lahko serviserjem ponujajo visoke rabate, ostali "navadni" ljudje pa vse več kupujejo dele preko spleta iz tujine, kjer je cena dela s poštnino lahko tudi 50% nižja kot pri nas v trgovini. Prvi je pri nas z nizkimi cenami na začetku prodiral Silux dokler mu "veliki" niso poslali inšpekcije, ki je za nekaj časa zaprla trgovino in ustavila njegovo hitro rast. Sedaj njihove cene niso več ugodne, vmes smo šli v EU in lahko kupujemo tam kjer je ugodneje.
Mogoče se bo podobna zgodba kot s Salomonovim oglasnikom (rubrika avtomobili in deli), ki je trmasto vztrajal pri plačljivih ogledih oglasov na spletu, dokler ga ni pokopal avto.net.
Uporabniški avatar
kingsix

Odgovor Napisal/-a kingsix »

Pri nas imajo srečo, ker še veliko ljudi kupuje v fizičnih trgovinah, ampak to se bo verjetno spremenilo.
bam

Odgovor Napisal/-a bam »

jest osebno ogromn stvari kupim preko siluxa.. enostavno zato ker odklikam kar rabim in se vedno je ceneje kot v trgovini.. pa še super spletno stran imajo.

kako pa plačuješ tam?
Renault 5 GT Turbo l.88
Renault Safrane 3.0 V6 24V l.00
Uporabniški avatar
Cefizelj

Na autodocu?

Paypal al pa kreditna. Lahko tut bančno nakazilo sam itak ma večina ljudi zdej paypal.
Slika
bam

Odgovor Napisal/-a bam »

js ga ne uporabljam. kolk časa pa paket hod na dom? sem probal nekej naročit je poštnina 9€
Renault 5 GT Turbo l.88
Uporabniški avatar
Cefizelj

Dobiš v parih dneh. Poštnina je pa 9€ ja. Majo občasno akcije ko je brez poštnine, ampak se vseeno splača če maš večje naročilo, hitro pokriješ tistih 9€.

Da pa ne zgledam kot prodajnik, sem tut jest že kej pr siluxu naroču, sploh ko je blo brez poštnine. :) Uglavnm hočmo vsi samo cnej pridt skozi, sploh ko vidš marže npr. v Eurotonu.
Slika
bam

Odgovor Napisal/-a bam »

sem probal in si naročil vodno pumpo od valea.. pršlo me je 25€ s poštnino kar je še zmer ceneje kot pumpa xy firme na siluxu za 23€ brez poštnine.
Pa da vidmo njihove usluge. Če bojo zadovoljive jih bom redno uporabljal. Sem gledal majo nekatere produkte dobrih firm kar po zmernih cenah.
Renault 5 GT Turbo l.88
Uporabniški avatar
AgitatoR

Odgovor Napisal/-a AgitatoR »

Nad 140€ ni poštnine.

Poslano z mojega F2 z uporabo Tapatalk
Uporabniški avatar
AgitatoR

Zadnja diska, ki sem ju naročil pri njih mi fizično ne pašeta na avto. Zaradi enega roba, ki ga originalni disk nima, ne grejo mimo zavorne klešče in se jih ne da postaviti na svoje mesto. In to brez ploščic.

Slika

Uporabniški avatar
saso24

Odgovor Napisal/-a saso24 »

Narobe naročil?

Nisem še imel problema z naročeno robo
Uporabniški avatar
AgitatoR

Naročeno je prav. Tudi sicer je enakih dimenzij kot originalni.

Uporabniški avatar
d14u

Odgovor Napisal/-a d14u »

Jaz sem ta teden na Autodoc prvič naročil dele za redni servis. Res imajo ugodne cene, paket še čakam. Poštnina je sedaj brezplačna pri naročilu nad 110€.
Uporabniški avatar
AgitatoR

saso24 napisal/-a:Narobe naročil?

Nisem še imel problema z naročeno robo
Jp, narobe sem naročil. 260 mm namesto 274 mm. Bumbar. [emoji3]
En disk in ležaj sem poslal nazaj. Prek Eurosenderja. Imajo pogodbe s kurirskimi službami. Za pošiljanje paketa v Berlin, okroglih 10 kg, sem dal 13,99€. Paket je dejansko pobral DPD in v dnevu in pol dostavil v Berlin. Cena direktno pri DPD pa čez 30€.

Poslano z mojega LG-K580 z uporabo Tapatalk
Odgovori