Pozdravljeni
Zanimam se za nakup omenjenega megana, pa me zanimajo vase izkusnje s tem motorjem. Predvsem me zanimajo tezave/napake, poraba....uglavnem vsakrsnakoli informacija je vec kot dobrodosla
Hvala
Megane 3 in tce 115 motor
-
litlleracer
- Kraj: il.bistrica
Megane 3 in tce 115 motor
All glory is fleeting
Re: Megane 3 in tce 115 motor
Zdravo! Sem mislil, da bo polno odgovorov, pa očitno folk kupuje dizle ali pa se nobenemu ne da pisat. No kakorkoli, oče ima novega scenica z takim motorjem, jaz pa grand modusa tce 100, pa lahko samo pohvalim motor in navor v primerjavi z mojim, verjetno se pozna tudi zaradi tega, ker ima 6 prestav, da boljše skoči. Mi je pa scenic malehkost bolj trd, napram grand modusu, ki je res mehak avto. Tudi jaz gruntam, da bi vzel grand scenica, pa ne vem ali tce 115 ali tce 130, bi se moral iti peljati z obema, da bi videl razliko v moči, no pa to je že druga zgodba. Aja poraba grand modus 6-6,5 l, zdaj ko je mraz in je žena na porodniški in je več kratkih relacij pa 7l. Hja, scenic pa malenkost več, pa je več navora in moči proti modusu.lp
-
litlleracer
- Kraj: il.bistrica
Re: Megane 3 in tce 115 motor
Hehehe...ocitno so res bolj dizli popularni
Sam sem medtem ze nabavil 115km megana grandtour, in moram rect da je čisto dovolj za naše ceste. Sem poizkusil tudi 130km, vendar ni neke bistvene razlike.
Res da je avto se nov in je zima, vendar po cca 1000km mešane vožnje(ac/mesto/relacija) imam popvrecno porabo po računalniku 7,2/100km, kar se mi zdi kar vredu za avtoček z 1300kg
Sam sem medtem ze nabavil 115km megana grandtour, in moram rect da je čisto dovolj za naše ceste. Sem poizkusil tudi 130km, vendar ni neke bistvene razlike.
Res da je avto se nov in je zima, vendar po cca 1000km mešane vožnje(ac/mesto/relacija) imam popvrecno porabo po računalniku 7,2/100km, kar se mi zdi kar vredu za avtoček z 1300kg
All glory is fleeting