Kupil sem espace 1.9 dci l. 2004 in močno pogrešam tempomat...zanima me, če imajo inštalacijo že pripravljeno in moram samo zamenjati volan in vgraditi stikalo, ter potem z računalnikom aktivirati tempomat ali je potrebno še kaj (mogoče zamenjati volasko "ovojnico"?)
Hvala za odgovore
Espace 4 vgradnja tempomata
Re: Espace 4 vgradnja tempomata
Glede na to, da je ta letnik vreden največ 1K€, ne razumem vprašanja. Strajbaj zadevo do konca in amen. Tudi jaz imam Espace IV, da ne bo pomote, in to s popolnoma vso opremo, razen steklene strehe. Avto je kot nov in imam dva kompleta 17" felten. V teh krajih je močan vpliv južnjakov na prodajne cene z raznimi Golfi, sploh VAG-i.
Ne vem kako vezo ima vrednost avtomobila, če jaz želim v njega vgraditi tempomat?
Za tiste, kateri ne razumete vprašanja: imajo Espace 4 1.9 dci letnik 2004 že pripravljeno elektroinštalacijo in je dovolj, da se zamenja volan (za volan s stikali za tempomat) in vgradi stikalo za vklop tempomata, ter zadevo aktivira preko računalnika ali je pa potrebno še kaj drugega? Ne vem, kako naj bolj jasno zastavim vprašanje
Za tiste, kateri ne razumete vprašanja: imajo Espace 4 1.9 dci letnik 2004 že pripravljeno elektroinštalacijo in je dovolj, da se zamenja volan (za volan s stikali za tempomat) in vgradi stikalo za vklop tempomata, ter zadevo aktivira preko računalnika ali je pa potrebno še kaj drugega? Ne vem, kako naj bolj jasno zastavim vprašanje
Lagune so imele inštalacijo že noter, ja.. so tudi teme tle kako se tega lotit. Za espacea pa ne vem.
Squealing tire is a happy tire 
Napeljava verjetno je, za ostale elemente se pa fizično preveri.
Pri stikalih na stopalkah se ne samo skloniti in pogledati - fizično preverite ali ima zavorno stikalo 4 pine...........................
Pri stikalih na stopalkah se ne samo skloniti in pogledati - fizično preverite ali ima zavorno stikalo 4 pine...........................
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;