Espace 4 vgradnja tempomata

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
kovcek
Kraj: Murska Sobota

Espace 4 vgradnja tempomata

Odgovor Napisal/-a kovcek »

Kupil sem espace 1.9 dci l. 2004 in močno pogrešam tempomat...zanima me, če imajo inštalacijo že pripravljeno in moram samo zamenjati volan in vgraditi stikalo, ter potem z računalnikom aktivirati tempomat ali je potrebno še kaj (mogoče zamenjati volasko "ovojnico"?)

Hvala za odgovore
Uporabniški avatar
joztom
Kraj: Ljubljana

Re: Espace 4 vgradnja tempomata

Odgovor Napisal/-a joztom »

Glede na to, da je ta letnik vreden največ 1K€, ne razumem vprašanja. Strajbaj zadevo do konca in amen. Tudi jaz imam Espace IV, da ne bo pomote, in to s popolnoma vso opremo, razen steklene strehe. Avto je kot nov in imam dva kompleta 17" felten. V teh krajih je močan vpliv južnjakov na prodajne cene z raznimi Golfi, sploh VAG-i.
Uporabniški avatar
kovcek
Kraj: Murska Sobota

Odgovor Napisal/-a kovcek »

Ne vem kako vezo ima vrednost avtomobila, če jaz želim v njega vgraditi tempomat?

Za tiste, kateri ne razumete vprašanja: imajo Espace 4 1.9 dci letnik 2004 že pripravljeno elektroinštalacijo in je dovolj, da se zamenja volan (za volan s stikali za tempomat) in vgradi stikalo za vklop tempomata, ter zadevo aktivira preko računalnika ali je pa potrebno še kaj drugega? Ne vem, kako naj bolj jasno zastavim vprašanje :wink:
Uporabniški avatar
a_sist
Moderator
Kraj: NM-Tolmin

Odgovor Napisal/-a a_sist »

Lagune so imele inštalacijo že noter, ja.. so tudi teme tle kako se tega lotit. Za espacea pa ne vem.
Squealing tire is a happy tire :)
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Napeljava verjetno je, za ostale elemente se pa fizično preveri.
Pri stikalih na stopalkah se ne samo skloniti in pogledati - fizično preverite ali ima zavorno stikalo 4 pine...........................
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori