Megane RS 225 Sprednje luči

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
Uporabniški avatar
B3no
Kraj: Jesenice

Megane RS 225 Sprednje luči

Odgovor Napisal/-a B3no »

Zdravo!
Imam Megana Rs225, letnik 2005 ph1 in me zanima ali pašejo spredne luči od ph2. Oboje original Xenon. Kako je z nosilci in napeljavo? Nekdo mi je rekel da bi moral menjati tudi sprednji odbijač?!

Lp

Poslano z mojega SM-G900F z uporabo Tapatalk
Uporabniški avatar
B3no
Kraj: Jesenice

Re: Megane RS 225 Sprednje luči

Odgovor Napisal/-a B3no »

A res nobeden neve ali kaj?

Poslano z mojega SM-G900F z uporabo Tapatalk
Uporabniški avatar
Cefizelj

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Hja pri RSu pa ne vem. Pri navadnem Meganu je potrebno menjati odbijač če menjaš luči spredaj. Zadaj pašejo z manjšo prilagoditvijo konektorjev. Kako je na RSu pa vprašanje ker ima že tako drugačen odbijač, koliko so pa spreminjali med fazama pa ne vem. Predvidevam da je isto treba menjat odbijač. Najboljše bi bilo fizično probat, če imaš to možnost. Je pa pri xenonu tudi vprašanje kompatibilnosti senzorjev in računalnika. Probaj primerjat kataloške ene in druge in boš videl kateri deli so identični in kateri ne. Kaj več ti pa težko pomagam. Renault ima navado spremenit stvari zelo malo ampak so zlo pogosto nekompatibilne med sabo. :)
Slika
Uporabniški avatar
DeanKS

Odgovor Napisal/-a DeanKS »

Lahko daš samo luči gor od ph2 ampak če hočeš da je stvar narejena tako kot je treba boš moral zamenjati tudi odbijač in seveda nosilce. Če zamenjaš samo luči maš luft vmes ;)
Odgovori