Argumenti, da te srat prime.
5 razlogov, zakaj avto peljati na pooblaščeni servis
5 razlogov, zakaj avto peljati na pooblaščeni servis
http://siol.net/avtomoto/tehnika/poobla ... -za-424254" onclick="window.open(this.href);return false;

- Sport Driver
Re: 5 razlogov, zakaj avto peljati na pooblaščeni servis
No ja saj piše da je reklama 
Poslano z mojega SM-T520 z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega SM-T520 z uporabo Tapatalk
še dobro da je reklama, sem že mislil da so resni
4. in 5. točka so na zelo trhlih nogah, res imajo dostop do dokumentacije, ampak je nihče ne uporablja, kaj delajo na izobraževanjih pa samo oni vejo, ker izobraženi niso preveč
4. in 5. točka so na zelo trhlih nogah, res imajo dostop do dokumentacije, ampak je nihče ne uporablja, kaj delajo na izobraževanjih pa samo oni vejo, ker izobraženi niso preveč
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
a ni ravno en pisal da na uradnem servisu ne najdejo niti ene lampe?
no, vsaj vedno dolijejo vitrex, hladilno, olje, menjajo gumice za brisalce in seveda mastno zaračunajo, tudi če tega ne naredijo
no, vsaj vedno dolijejo vitrex, hladilno, olje, menjajo gumice za brisalce in seveda mastno zaračunajo, tudi če tega ne naredijo
najbrž so na izobraževanju predolgo cepili atom, pa je potem zmanjkalo časa da bi se naučili iskati luči po katalogu
vitrex in gumice na brisalcih so pa življenskega pomena, če ti tega zmanjka avto eksplodira tisti trenutek, zato dolivajo/menjajo tudi če ni treba
najboljše so mi akcije ko ti brezplačno pogledajo x pomembnih točk na vozilu, kamor spada tudi pregled nivoja vitrexa, pregled brisalcev, vizualni pregled zavor, kar pomeni da ne preizkusijo če zadeve delujejo, ampak samo pogledajo če so še na avtu
vitrex in gumice na brisalcih so pa življenskega pomena, če ti tega zmanjka avto eksplodira tisti trenutek, zato dolivajo/menjajo tudi če ni treba
najboljše so mi akcije ko ti brezplačno pogledajo x pomembnih točk na vozilu, kamor spada tudi pregled nivoja vitrexa, pregled brisalcev, vizualni pregled zavor, kar pomeni da ne preizkusijo če zadeve delujejo, ampak samo pogledajo če so še na avtu
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC