Nimam pojma o tuningu, me pa zanimajo ne prevec destruktivne zadeve...
Cipanje...?
Na pomoc. Aprila potece garancija, pol pa bi kaj probal...
ja cip tuningBaTeMaN napisal/-a:Da bi sel avto BOLJ....
Cipanje...?
Na pomoc. Aprila potece garancija, pol pa bi kaj probal...
Ja imas 30 konjev vec, samo ne pri tem motorjuBlackWind napisal/-a:ja cip tuningBaTeMaN napisal/-a:Da bi sel avto BOLJ....
Cipanje...?
Na pomoc. Aprila potece garancija, pol pa bi kaj probal...![]()
in mas takoj cca 30km vec
kaj vec ti bodo pa povedal tisti ki imajo kaj izkusenj s tem
Prvo kot prvo je to 2 much kesa...600 evrov? RSR ti ga nacipa na 115KM mislim da za dobrih 90 jurjev. Je pa res vprasanje koliko se to pozna...BaTeMaN napisal/-a:ma zaenkrat sem nasel po netu tole...
http://reichhard-motorsport.com/catalog ... s_id=17723
samo kdo to montira...???
oziroma, se teh dobrih 10 PS kaj pozna...
Ja navora naj bi mel iiz 200 na 240 se mi zdi...Kaj pa vem. Kolega ma megana pa ga je cipal iz 120 na 140 pa je rekel, da kake bistvene razlike ni, razn v 3 in 4 prestav se pozna...legionar napisal/-a:ja ta motor ne gre cipat na vec kot 115 konjev. Ker je ze 100 konjev na meji.
se bo pa teh 15 konjev sigurno poznalo, saj kolikor vem dobis tudi okrog 25 Nm navora zraven.
Zdaj pac najdi enega najugodnejsega ponudnika, ki ti dobro zrihta in da garancijo.
potem ni dober cip tuning ce se pri tem motorju ne pozna. Naj pride k nam izmerit na valje in predvidevam, da v resnici ne bo imel teh obljubljenih +20 konjevSpEkTr napisal/-a:Ja navora naj bi mel iiz 200 na 240 se mi zdi...Kaj pa vem. Kolega ma megana pa ga je cipal iz 120 na 140 pa je rekel, da kake bistvene razlike ni, razn v 3 in 4 prestav se pozna...legionar napisal/-a:ja ta motor ne gre cipat na vec kot 115 konjev. Ker je ze 100 konjev na meji.
se bo pa teh 15 konjev sigurno poznalo, saj kolikor vem dobis tudi okrog 25 Nm navora zraven.
Zdaj pac najdi enega najugodnejsega ponudnika, ki ti dobro zrihta in da garancijo.
Upam, da se sedaj ne vname kaksna kregarija med pboxom in chip tuningomcarinvent napisal/-a:potem ni dober cip tuning ce se pri tem motorju ne pozna. Naj pride k nam izmerit na valje in predvidevam, da v resnici ne bo imel teh obljubljenih +20 konjevSpEkTr napisal/-a:Ja navora naj bi mel iiz 200 na 240 se mi zdi...Kaj pa vem. Kolega ma megana pa ga je cipal iz 120 na 140 pa je rekel, da kake bistvene razlike ni, razn v 3 in 4 prestav se pozna...legionar napisal/-a:ja ta motor ne gre cipat na vec kot 115 konjev. Ker je ze 100 konjev na meji.
Zdaj pac najdi enega najugodnejsega ponudnika, ki ti dobro zrihta in da garancijo.![]()
1.5 dCi 100 konjev pri nas delamo na cca 120 morda se kak konj vec. garancija je na elektroniko, na ostalo je za doplacilo.
LP
kot prvo, je dimljenje razlicno od avta do avtaSpEkTr napisal/-a:120+ konjev za tak motor se mi zdi kar malce cudno..Se posebej, ker sem preveril pri dveh ponudnikih in povsod so rekli, da je max tam nekje 115KM kar je vec, pa ni vec tako zelo ekolosko, z drugimi besedami prevec kadi..
Se pravi, da je na 120 mozno ce se pozvizgas na izpuh?