Ravno danes sem opazil, da gretje sedežev ne deluje kot bi moralo. Štartam pri -10C zjutraj in sedež res na hitro čutim toploto. Tako kot bi moralo. Po cca 15s ali pa mogoče pol minute neha gret. Čez nekaj minut spet začne za ene 15-30s in spet neha... Lučka za gretje na armaturi deluje ves čas.
Za sopotnikovega nisem ziher, sem ga prižgal potem naknadno pa tudi ni takoj zagrel, šele po parih minutah, tako da za zdaj sklepam, da je enako.
Kakšna ideja kaj bi bilo?
Laguna Coupe- Gretje sedežev ne deluje kot bi moralo?
Laguna Coupe- Gretje sedežev ne deluje kot bi moralo?
Laguna Coupe GT
Re: Laguna Coupe- Gretje sedežev ne deluje kot bi moralo?
Naj bi bilo kar normalno, ker ima grelec neke vrste termostat in vklaplja/izklaplja (lučka pa je skos vklopljena) sem tudi sam ugotavljal že na večih avtih tudi na par mesecev starem avtu.M-XXXX napisal/-a:Ravno danes sem opazil, da gretje sedežev ne deluje kot bi moralo. Štartam pri -10C zjutraj in sedež res na hitro čutim toploto. Tako kot bi moralo. Po cca 15s ali pa mogoče pol minute neha gret. Čez nekaj minut spet začne za ene 15-30s in spet neha... Lučka za gretje na armaturi deluje ves čas.
Za sopotnikovega nisem ziher, sem ga prižgal potem naknadno pa tudi ni takoj zagrel, šele po parih minutah, tako da za zdaj sklepam, da je enako.
Kakšna ideja kaj bi bilo?
RenaultSport