Najceneje do Webasta

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
renaultrula

Najceneje do Webasta

Odgovor Napisal/-a renaultrula »

Zdravo,

imam Megane III CC 1.5 dCi in z avtom sem zelo zadovoljen, edina težava, ki me muči, se začne pozimi (v tem času, kot je zdaj :)), ko mi stekla primrnejo k gumi in imam težave pri vstopu v vozilo. Avto stoji zunaj, skušal sem že nekaj pokrivati, ampak očitno nisem imel pravih pokrival in zdaj gledam, da bo edina resna rešitev Webasto. Ko kličeš mojstre pri nas, je skupaj z daljincem cena 1300 EUR in navzgor, kar se mi zdi vseeno rahlo nabita cena. Pa sem pogledal malo po eBayu in prodajajo osnovne komplete za okoli 400,00 EUR. Verjetno so potem potrebni še kakšni deli pri montaži in seveda delo, ampak da bi bil tisti preostanek še 1000,00 EUR pribitka, pa se mi vseeno zdi preveč.
Želim pa, da mi montažo napravi strokovnjak, torej podjetje, ki se s tem ukvarja. Seveda po neki normalni ceni.

Torej: glede na vaše izkušnje, izkušnje mojstrov, ki se s tem ukvarjate, pa tudi ostalih voznikov.
Ali so moja pričakovanja, da bi imel skupaj z montažo in daljincem strošek okoli 800,00 - 900,00 EUR nerealna?

Hvala in LP,
Matej
Uporabniški avatar
veso46

Re: Najceneje do Webasta

Odgovor Napisal/-a veso46 »

kaj pa če probaš z glicerinom (dobiš ga v lekarni) namazat gumo? :D
Uporabniški avatar
renaultrula

Odgovor Napisal/-a renaultrula »

Sem ze, pomaga malo, ampak ko res mraz stisne, pa ne. :)
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees »

sam sem bil razočaran da Renault ne ponuja tovarniškega Webasta, medtem ko ga WV ima, bil sem pripravljen odšteti tudi 1500eur ali več pri novem avtu, ampak ne.... ni ocpije, pol pa me je minilo ko sem izvedel če ga dam vgraditi nakdnadno lahko zgubim garancijo na določene dele avta, če bi bilo kaj okoli garancijskega popravila.
Uporabniški avatar
tehnoland

Odgovor Napisal/-a tehnoland »

medtem ko v nemčiji lahko naročiš webasto med naročilom novega avta.....
Odgovori