Po tehničnem avto zgubil moč nad 3k rpm

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
G4p3r

Po tehničnem avto zgubil moč nad 3k rpm

Odgovor Napisal/-a G4p3r »

R Clio Storia 1.2 16V letnik 2011, šel prvič na tehničnega s tem avtom, vse OK. Nakar grem še po opravkih in opazim da je avto zgubil moč.
Prižgane so tele lučke: Slika

Avto se mi zdi da je zelo občutljiv na dodajanje gasa (cukne ko dodaš in cukne ko odvzameš). Največji problem pa je, da ne gre čez 3000 rpm v nobeni prestavi, se pravi v peti ne gre čez 90km/h.

Kaj je storiti in ali je to posledica TP ali nesrečno naključje?

LP G
Uporabniški avatar
R5
Kraj: beu kamn

Re: Po tehničnem avto zgubil moč nad 3k rpm

Odgovor Napisal/-a R5 »

Vžigalna tuljava je fuč,za vsak slučaj dobi kje rabljeno pa sprobaj,če je to to :wink:
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

V koliko vam Ljubljana/Vič ni predaleč, imam tuljave, pa se lahko preveri...............
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
G4p3r

Odgovor Napisal/-a G4p3r »

Da še tukaj napišem kar sem že na A.com, hvala sicer za ponujanje tuljav.

Po nasvetu mehanika sem odklopil akumulator, kar je kao resetiralo sistem. Lučka za tuljavo je izginila, avto pa se je začel normalno peljat. Lučka za motor je še vedno gorela. Priklop na tester ni pokazal nobenih napak, zato se je lučka ugasnila prek računalnika.

Zaenkrat toliko, sedaj vse vredu. Kolikor sem pa razumel mehanika, je tista lučka za tuljavo in elektroniko (računalnik avta) in avto naj bi šel v varni (rezervni način). Nihče neve kaj ga je zmotilo. Morda se je Clio hotu zgledovat po VW na tehničnem :D
Odgovori