tamnitev stekel pred B stebričkom

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
jackson

tamnitev stekel pred B stebričkom

Odgovor Napisal/-a jackson »

Kdaj bo pri nas nazaj zakon, da se bodo lahko zatemnila še sprednja stranska stekla pred B stebričkom.
Meni je to čudno, da eni imajo zatemnena stekla pred B stebričkom ko je bil leta 2008 še tisti drugi zakon po letu 2008 pa nisi smel več pred B stebričkom temniti stekla.
Če je sedaj prepovedano naj še tisti ko imajo temna stekla dajo tisto folijo spredaj dol, to drugače sploh ni pošteno do drugih kaj me briga, če je bilo pred letom 2008 tko, je sedaj drugače in naj bo zakon za vse isti, ne da nekateri imajo lahko temna stekla nekateri ne.

No, če je tako lahko potem tudi jaz spredaj pred B stebričkom temnim stekla takole : najprej jih zatemnim zadaj in grem to homologirat potem ko je homologirano pa zatemnim še spredaj pred B stebričkom do take mere, da se še zmerom vidi nekaj notri in mislim, da s tem nebi bilo nubeneha bav bava potem, če bi naredil tako.
hvala.
Uporabniški avatar
tehnoland

Re: tamnitev stekel pred B stebričkom

Odgovor Napisal/-a tehnoland »

To je sedaj tako kot je sedaj zakon o gradnji če je mislim, da do 20m2 lahko gradiš brez papirjev. Čez nekaj let bi pa rabil papirje. A to pomeni, da mora oni podreti tisto kar je naredil in na novo gradil s papirji?

Pač takrat je bil zakon takšen, ki je to dovoljeval in so takrat si pač vgradili. Zdaj pa zakon pač ne dovoljuje. Tudi mene jezi ampak kaj morem.
Uporabniški avatar
janezsko
Kraj: celje

Odgovor Napisal/-a janezsko »

ba kar odvzem prometne če te dobijo policisti..saj je datum homologacije zaveden....
Uporabniški avatar
jackson

Odgovor Napisal/-a jackson »

35% se spredaj pred B stebričkom lahko temni vsaj toliko, saj tudi tako zelo ni opazno, da se nebi smelo.

http://www.extreme-design.si/images/vzorci_vsi.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

Noben ti nebo šou temnit spredaj....razen na tvojo odgovornost in brez "štempla" pod folijo :) se boš pač mogu sprijaznit s tem :| sej smo se tut ostali mogli.
Live long and prosper \\//
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

kaj pa to bi bilo dovoljeno

Adjustable window tint

https://www.facebook.com/streetfx/video ... 934845112/" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.youtube.com/watch?v=2q3WS12_ZXI" onclick="window.open(this.href);return false;
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

je nastvljivo. določeno imajo samo 0 ali 100%. Mas pa kot sem napisal Adjustable window tint. Se pravi nastavljivo koliko želiš
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Odgovori