odpiranje/zapiranje šip z kartico
odpiranje/zapiranje šip z kartico
Zanima me ali imajo megani to moznost da odpres/zapres vse sipe z drzanjem gumbov na kartici ce ne se da to kako vklopiti oz. ali je kakšen drug način?
Re: odpiranje/zapiranje šip z kartico
Če imaš pametno kartico, je to serijsko. Dodaten vklop pa (kar me je uspelo zvedeti preko Angležev) brez menjave določenih delov (senzorji, impulzni motorčki za stekla....) ni možen.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
to moram jaz na svojem probat nekak. namreč v navodilih tega ni, prodajalec pravi da kolikor ve tega nimam. sicer pametna kartica pa je.
ampak upam da potem ne zjebe sistema da se avto sam zaklene ko stran stopiš ker sem se navadil da se sam zaklene in odklenem preko gumba na vratih
ampak upam da potem ne zjebe sistema da se avto sam zaklene ko stran stopiš ker sem se navadil da se sam zaklene in odklenem preko gumba na vratih
Šipe zapri tako, da dvakrat pritisneš tipko na kljuki, da ne boš zjebal samodejnega odklepanja. Drugače pa ni potrebno imeti pametne kartice za samodejno zapiranje stekel, dvakrat pritisneš tipko in se ti bodo šipe zaprle. Odpiranje šip pa kolikor je meni znano nima.tehnoland napisal/-a:to moram jaz na svojem probat nekak. namreč v navodilih tega ni, prodajalec pravi da kolikor ve tega nimam. sicer pametna kartica pa je.
Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... That's what gets you.
probal in nato še pogooglal. clio nima tega 
moram iti na servis vprašat če se da prreprogramirat vsaj zapiranje (pride prav če je slučajno dež da preko daljinca zapreš) če ne tudi odpiranje (v vrčini greš proti avtu).
magari oboje pa imaš posebej daljinec čeprav je nepraktično. če je le tanek daljinec
moram iti na servis vprašat če se da prreprogramirat vsaj zapiranje (pride prav če je slučajno dež da preko daljinca zapreš) če ne tudi odpiranje (v vrčini greš proti avtu).
magari oboje pa imaš posebej daljinec čeprav je nepraktično. če je le tanek daljinec
O tem smo že velik debatirali zapreti šipe se da. Odpiranje reno ne omogoča.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Is true. No can do. Razen z modulom in dodatnim daljnijinijcem.
Tudi mene to blazno moti, da se ne da na daljavo odpret oken..
Se posebno sedaj v teh vrocinah, ko so temperature v parkiranem avtomobilu noro visoke..
Potem s tamalim stojim, kot zmesan, nekaj minut ob avtu, da se vsaj malo prelufta..
Isto mislim o moznosti programiranja dnevnih luci na Meganu II..
Se posebno sedaj v teh vrocinah, ko so temperature v parkiranem avtomobilu noro visoke..
Potem s tamalim stojim, kot zmesan, nekaj minut ob avtu, da se vsaj malo prelufta..
Isto mislim o moznosti programiranja dnevnih luci na Meganu II..
moznost je. namontirate dodatni avtoalarm. vendar ne kako osnovno sraanje. potem pa preko daljinca od alarma odpirate/zapirate bp.
Npr. Laguna 2 ima preveč zajebano elektroniko in tega nisem uspel speljati, čeprav alarm to omogoča...smt napisal/-a:moznost je. namontirate dodatni avtoalarm. vendar ne kako osnovno sraanje. potem pa preko daljinca od alarma odpirate/zapirate bp.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
na meganu 2ki sem imel nastimano. naslednji teden pa montiram v rs3
Deli z ostalimi postopek. 

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
cisto enostavno. peljem do avtoelektricarja, ki mi je ze montiral vec zadev.
samo to lahko delim z ostalimi. zal nisem nikoli sam montiral
Daj objavi se kontakt