Stropna obloga

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
šrauf

Stropna obloga

Odgovor Napisal/-a šrauf »

Pri Scenicu,se mi je povesila (odlepila) obloga na stropu kabine.Kako in s kakšnim lepilom bi jo prilepil nazaj.Narejena je iz zelo tanke tkanine in bi lepilo npr. neostik naredil zelo grde madeže na stropu.Če je imel kdo podobno težavo,naj mi prosim pove kako jih je rešil.
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Re: Stropna obloga

Odgovor Napisal/-a Fan »

Sicer ne vem s kakšnim lepilom lahko rešite problem ............................... kaj pa kakšen lokalni avto tapetnik? Predvidevam, da samo popravilo ne more biti nehumano drago, je pa res, da vam pri avto tapetniku ne sme narediti madeža, ker v tem primeru lahko zahtevate drug strop.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
furi

Odgovor Napisal/-a furi »

Živijo, jaz sem to ravno dva tedna nazaj delal. Sicer na fiatu, ampak princip je enak. Razmontiraj, močno očisti spužvo ki pride med "streho" in tekstilom, jaz sem jo komplet zdrsal dol, kupil sem malo debelejše blago (6e za meter sem dal) in zalimal z mekolom, najprej eno polovico nato še drugo, porezal na fino in zmontiral. drži odlično. prvič sem zalimal z bison lepilom v špreju in ni držalo nič.
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Profesionalne izkušnje: Bison lepilo v sprej je za en K. Tesa se obnese super.
Odgovori