Težava z Meganom - luči

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
robert-o

Težava z Meganom - luči

Odgovor Napisal/-a robert-o »

Pozdravljeni.

Imam eno težavo z mojim Magnom-2 karavan letni 2007 in sicer z lučkami na zadnjih vratih nad tablico. Preprosto luči ne gorijo. Pregledal sem vse kable in so celi, lučke sem menjal, nisem pa opazil da kakšna varovalka bi bila pregoreta, hkrati dvomim da ima ta luč lastno varovalko. Je imel že kdo podobno težavo in jo rešil?

Druga zadeva katera me zanima pa je na stikalih za električno odpiranje šip na določenih stikalih mi lučka ne gori, sicer sem stikalo razstavil vendar nisem opazil če se da samo lučko menjat. A kdo ve če se da samo lučko na stikalu menjat ali je potrebno celotno stikalo menjati?

Hvala za vaše odgovore.

Robert
Uporabniški avatar
a_sist
Moderator
Kraj: NM-Tolmin

Re: Težava z Meganom - luči

Odgovor Napisal/-a a_sist »

sami konektorji so ok? na cliotu 2 ( sicer ima le-ta lučko pod tablico ) je voda namakala in je rja na konektorjih naredila svoje..
Squealing tire is a happy tire :)
Uporabniški avatar
matej_m

Re: Težava z Meganom - luči

Odgovor Napisal/-a matej_m »

Za osvetlitev tablice je zelo verjetno problem v kablih. Podoben problem je, če ti ne dela tipka za odpiranje vrat.

Odpri prtljažnik, na levi strani zgoraj pri pantih je neka gumijasta cev. V njej so kabli, ki napajajo vse, kar je v vratih. Snemi gumo dol na vratih in na avtu in previdno pomigaj kable, lahko tudi mal pocukaš posamezne. Sigurno ti bo kakšen ostal v roki oz. boš dobil pretrgan konec ven. Poštukat pravilne skupaj in bo delalo naprej.

lp
Odgovori