Renault Clio 1.4 16v Service lučka

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
Uporabniški avatar
greg@123

Renault Clio 1.4 16v Service lučka

Odgovor Napisal/-a greg@123 »

Živjo
Lastim si cliota 1.4 16v 2004 letnik in imam probleme z service lučko. Nek "fušar" ki malo šravfa avte mi je rekel da bi moral zamenjat za airbag nek računalnik ki stane okrog 90e al nekaj tazga...tok seveda ne dam ker sem bral da so pod sovoznikovim zicom neki kabli a sam nevem kaj z njimi naredit...nekateri pravijo da je problem v volanu a ko sem bral neke angleške članke mi na kraj pameti ni padlo kaj so s tem mislili.... oranžna service lučka sveti že kar nekaj časa , vmes se kdaj sploh ne prižge, potem gori dva meseca, ko je avto ogret pa ga užgem se ne užge in take fore....airbag simbol na levi strani armature ko je človeček oranžen z pasom tudi gori.. a je kje kakšen ki bi mi stvar dal prek računalnika čez za gajbo pira da se izklopi to al karkol ker je stvar res vsaj meni extra dosadna....mogoče ga bom kdaj prodal in nočem da mi švercerji cene zbijajo za avto ki je dejansko v top stanju...
Hvala in lep pozdrav
Grega
Uporabniški avatar
MarcY
Kraj: Stranice

Re: Renault Clio 1.4 16v Service lučka

Odgovor Napisal/-a MarcY »

Pod voznikovim in sovoznikovim sedežem vzami kable narazen in jih našpricaj s kontakt sprejem in daj ponovno skupaj. To bi jaz prvo naredil. Sem imel enak problem na meganu, pa je že zadostovalo, da sem samo z roko potokel po konektorju.
Odgovori