Scenic 1 faza 2 let. 2002 1.9dci F9Q
LP
Evo, ko nekaj zamenjaš se pokaže drugo...
Namreč zamenjal sem grelne svečke, sedaj se mi je pojavil (očiten) problem, da ko avto vžgem mi cca 8s alternator ne polni, ko je avto že vžgan. Takrat, ko ne polni, obrati nihajo( se malo zaganja) in se kadi. Ko začne alternator polnit je vse OK. Preverjeno z multimetrom.
Na ženinem Scenicu 2, ko zaganjalnik spusti takoj napetost naraste na 14,5V, na moji raketi pa nekaj ne štima.
Zanima me ali se alternator vzbuja samo preko žarnice v armaturi ali gre še preko česa. Ima kdo kakšen diagram?
Mogoče čas za obnovo alternatorja?
Scenic 1 faza 2 alternator
Scenic 1 faza 2 alternator
ah, ta moj clio
Re: Scenic 1 faza 2 alternator
Samo z žarnico, preverite stike na konektorju in v kakšnem stanju je akumulator.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Scenic 1 faza 2 alternator
Sem dal za vzbujanje žarnico direktno, takrat začne takoj polnit, začetno kajenje in nihanje obratov stem ni rešeno.
Ima slučajno kdo kakšno el. shemo avtomobila?
@Fan, če odklopim LMM ali MAP ni nobene razlike kar se zagona tiče. Vedno je enako prvih 15 sekund se nekaj trese in kadi potem je kolikor toliko ok, samo iz izpuha je pekoč vonj (mislim, da je mešanica zrak / gorivo problem)
Sem še včeraj preveril šobe pri cca 30 sek. prostem teku mi je na povratku nateklo pri vseh 5ml goriva (inekcija na cevki, vse 4 gledano sočasno). Mislim, da so šobe ok.
Egr sem očistil, je pa sesalni kolektor bil tudi kar zapacan, loputa na turbini dela. Tako da mislim, da je še vedno premalo svežega zraka na dovodu. Bi bil lahko sesalni kolektor toliko zabit?
Ima slučajno kdo kakšno el. shemo avtomobila?
@Fan, če odklopim LMM ali MAP ni nobene razlike kar se zagona tiče. Vedno je enako prvih 15 sekund se nekaj trese in kadi potem je kolikor toliko ok, samo iz izpuha je pekoč vonj (mislim, da je mešanica zrak / gorivo problem)
Sem še včeraj preveril šobe pri cca 30 sek. prostem teku mi je na povratku nateklo pri vseh 5ml goriva (inekcija na cevki, vse 4 gledano sočasno). Mislim, da so šobe ok.
Egr sem očistil, je pa sesalni kolektor bil tudi kar zapacan, loputa na turbini dela. Tako da mislim, da je še vedno premalo svežega zraka na dovodu. Bi bil lahko sesalni kolektor toliko zabit?
ah, ta moj clio