Sprednje + zadnje luči
Sprednje + zadnje luči
Pozdravljeni
Zanima me, če je potrebna homologacija luči na Meganu II letnik 2004, če jih zamenjam z lučmi iz novejšega modela ( letnik 2006 - 2008 ) ? Prav tako me zanima, kje lahko dobim sprednje originalne luči z črno notranjostjo, prav tako novejši model luči.
Hvala za odgovore.
Zanima me, če je potrebna homologacija luči na Meganu II letnik 2004, če jih zamenjam z lučmi iz novejšega modela ( letnik 2006 - 2008 ) ? Prav tako me zanima, kje lahko dobim sprednje originalne luči z črno notranjostjo, prav tako novejši model luči.
Hvala za odgovore.
Re: Sprednje + zadnje luči
Če so original luči ne potrebuješ...
Glede črnih luči, kolikor vem imajo vsi folijo.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
A ni folija na sprednjih lučeh prepovedana ? 
Uradno je prepovedana ja. Amm ti verjetno misliš takele luči?
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... LI%C8EN...
Bi mogu dobit VIN od tega avta pa po kataloški izbrskat. Če ne pa ebay. Samo tele temnejše so bile čisto v zadnjih modelih noter, teh ki imajo to srebrno barvo prednjih vstavkov v odbijač. So kar redke.
Pa kolikor se spomnim mislim da moraš spredaj menjat tudi odbijač če menjaš luči. Zadaj pa paše brez problema.
Folijo ima pa damjan na svojem R.S., pri njem poglej kako je naredil.
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... LI%C8EN...
Bi mogu dobit VIN od tega avta pa po kataloški izbrskat. Če ne pa ebay. Samo tele temnejše so bile čisto v zadnjih modelih noter, teh ki imajo to srebrno barvo prednjih vstavkov v odbijač. So kar redke.
Pa kolikor se spomnim mislim da moraš spredaj menjat tudi odbijač če menjaš luči. Zadaj pa paše brez problema.
Folijo ima pa damjan na svojem R.S., pri njem poglej kako je naredil.
@cefizelj. Take luci mislim ja, samo ce je potrebna menjava odbijaca potem se skoraj to ne splaca. Drugace mi je na damjanovem R.S. u tudi všeč kako ima.
Te luči imajo samo črno blendo namesto srebrne. Srebrno luč se lahko razstavi in blendo pobarva. Na lučeh letnika 2004 izgleda takole.

Ja domen, v nulo si trofil to, cist isto iscem. Sem mislil da so posebaj prav take luci, nisem pa vedel da se da to samo pobarvat. Je mogoce kaki "how to?" kje napisan in ali je to zakomplicirano delati ali je boljse dati komu ki je ze to delal?