sedezi R19 1.8 16V
sedezi R19 1.8 16V
Tukej ste sami predelavalci pa genijalci, pa mi naj nekdo nekaj pove. V R5 bi si namrec rad dal sedeze od omenjenega vozila, ker so menda zelo udobni in nastavljivi, pa me zanima, ce pasejo v R5 kot so, ali je potrebno predelati nosilce, ter kako. 
Sedezi od 5-ke so preozki, potrebno je eno sanko na podnu avta pr4stavit malo navzven potem pa gre gor.Sanke je potrebno ponovno nasraufat v podn auta, kar pomeni al jo zasvajsas noter a pa nanovo zvrtas luknjo.
Uporabnik Privatnik ma celo slike na tem forumus voje GT turbo s temis edezi.Mal poisci.
Uporabnik Privatnik ma celo slike na tem forumus voje GT turbo s temis edezi.Mal poisci.
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.
Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
- Ruff_RydeR
- Kraj: Kamnik
dej najdi si temo, ki jo je mislim da odprl obi, o cliotovi polosovini, v oddelku kupim...
v njem je croma dal številko enega, ki hodi v IT vsak tedn, jz sm ga klicu, za 10 jurjev je reku, da mi jih prnese.
poklic ga, pa se zmen, jz sm pol zaj*bu in se nism takoj odlocu, kr sm mel še morje za placat, pa je blo z kešom na tesn, tak da sm zj prestavu ta projektek na poletje 2006
velik srece.pa poroci kak si pol to narihtu vse skup, ce bo kej sploh iz tega
v njem je croma dal številko enega, ki hodi v IT vsak tedn, jz sm ga klicu, za 10 jurjev je reku, da mi jih prnese.
poklic ga, pa se zmen, jz sm pol zaj*bu in se nism takoj odlocu, kr sm mel še morje za placat, pa je blo z kešom na tesn, tak da sm zj prestavu ta projektek na poletje 2006
velik srece.pa poroci kak si pol to narihtu vse skup, ce bo kej sploh iz tega
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
renault 19 1.8 16v al pa Renault Clio 1.8 16v.rambo napisal/-a:no ce je ze tema o sedezih odprta.
zanima me kteri sedezi pasejo v cliota, 95 letnik, brez problema.
brez kakih predelav.
seveda pa da NE BI bili original.
kaki bol sportni, z vecjim bocnim oprijemom, itd.......
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.
Sedezi grejo lepo notr, sicer ostane bolj mal placa ampak notr grejo. Luknje je seveda treba prestavt bolj narazen in na notranji strani (pri tistem dvignjenem delu na sredini je treba naredit distancnike okol 4cm visoke da je sedez priblizno naravnost. Jst sem uporabu kr L profil 4cm x 4cm in dva zasraufu skupi v obliki crke Z. To je to lahko pa se kako sliko prlimam ce hoces oz. ce ti ni najbol jasno.
LP
LP
Js sm dal od swifta zice v cliota, pa cist lepo pasejo, se vec prostora je
Naredis ogrodje, nanj navrtas luknje (da pase na vodila in na sedez), nato "prisravfas" sedez nanj, nato pa vstavis v avto in pritrdis se na vodila
Cist simpl
Sam problem je zadet luknje
Poglej pod Styling-razvoj mojga cliota, ce ti bo kaj bolj jasn.
Naredis ogrodje, nanj navrtas luknje (da pase na vodila in na sedez), nato "prisravfas" sedez nanj, nato pa vstavis v avto in pritrdis se na vodila
Cist simpl
Sam problem je zadet luknje
Poglej pod Styling-razvoj mojga cliota, ce ti bo kaj bolj jasn.
Evo slikce predelave.
Zacetna proba ce bo sploh pasal

Montaza sank

Tu se vidi kje so luknje od original sedezev

Predelava na sedezu, levo se vidi distancnik ki sem ga moral naredit sam

Se od blizje

Koncni izdelek

LP
Zacetna proba ce bo sploh pasal

Montaza sank

Tu se vidi kje so luknje od original sedezev

Predelava na sedezu, levo se vidi distancnik ki sem ga moral naredit sam

Se od blizje

Koncni izdelek

LP
Zadnjič spremenil privatnik, dne 26 Jul 2006, 00:15, skupaj popravljeno 1 krat.