Laguna II gretje

Vse debate v zvezi z Renault Talismani, Lagunami, Megani in Clioti vseh letnikov
Odgovori
Uporabniški avatar
ssimon
Kraj: LJ okolica

Laguna II gretje

Odgovor Napisal/-a ssimon »

Danes zjutraj sem prvič odkar imam laguno prižgal malo gretje in evo ga zlomka takoj napaka.
Laguna je 1.8 letnik 2002 z avtomatsko klimo in gretje dela samo na desni strani na levi pa piha mrzlo pa čeprav sem na obeh straneh naštimal stopinje do konca.
Zadnjič spremenil ssimon, dne 22 Avg 2014, 20:09, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
garfildd
Kraj: Kamnik

Re: Lahuna II gretje

Odgovor Napisal/-a garfildd »

ssimon napisal/-a:Danes zjutraj sem prvič odkar imam laguno prižgal malo gretje in evo ga zlomka takoj napaka.
Laguna je 1.8 letnik 2002 z avtomatsko klimo in gretje dela samo na desni strani na levi pa piha mrzlo pa čeprav sem na obeh straneh naštimal stopinje do konca.
To se je že tudi meni zgodilo, sicer poleti in je namesto hladnega pihal vroč zrak pri 35°C :D

Nagaja ti motorček na regulaciji zraka, ki odpira/zapira loputo za mrzli/topli zrak, lahko da je crklnil,
lahko pa da ima samo slab kontakt (tako je bilo pri meni).

Za rešit to situacijo, je pa treba seveda prideti do loput oz. do motorčka, kar je pa kar podvig če nisi
dovolj zverziran, ker se to nahaja sredi armature.

Predlagam, da najdeš nekoga ki se ukvarja s tem, da ti podre in pride do motorčka, potem pa se sproba
ali je le ta hin in za zamenjati...

Mislim, da sem imel jaz par let nazaj odprto temo in se je nekdo ponujal, da bi mi to zrihtal,
sem pa že pozabil kdo...
Laguna 2009 4control 2.0Dci <- Laguna Initiale 2006 2.0DCi <- Laguna 2002 Privilege 1.9Dci
Uporabniški avatar
ssimon

Re: Laguna II gretje

Sedaj ko vem da nekaj šteka malo večkrat premikam gumb za temperaturo da vidim če se kej dogaja.
In evo ti smolo sedaj mi je zaštekal na gretju,tako da bo treba takoj podret.
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

saj bo zima kmalu :mrgreen:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
garfildd
Kraj: Kamnik

Odgovor Napisal/-a garfildd »

Winter is coming :)

a si zrihtal?
Laguna 2009 4control 2.0Dci <- Laguna Initiale 2006 2.0DCi <- Laguna 2002 Privilege 1.9Dci
Uporabniški avatar
ssimon

Ne morš verjet ampak očitno se je zrihtalo samo od sebe.
Zadnji teden ugotavljam da deluje normalno,upam da tako ostane.Očitno je bilo treba samo mal gumbe vrtet :P :P
Odgovori