Ojla majstri.Imam eno resno vprašanje. Imam megana 3 1.6. 16v motor. Avto je super in sem zelo zadovoljen z njim. Se mi je pa pojavil en problem. Avto normalno dela pod obrati in vse, vendar ko vklopim klimo, mi avto dobesedno ugasne,ne vedno ampak pogosto....tudi obrati se čutijo da padejo...imam pa okoli 38.000 kilometrov...servisi delani na 15.000...ima kdo mogoče kakšen predlog kaj bi lahko bilo?
Lp,Dejan
Klima in ugašanje avta
Re: Klima in ugašanje avta
Kaj noben ne ve v cem je problem?
POzdravljen.
Pri mojem prejšnjem meganu2 se je dogajala podobna zadeva. S tem da je meni kompresor klime oz ležaj na kompresurju spuščal čudne zvoke. Ko se je kompresor vklopil je včasih avto ugasno. Ležaj je bil glih pred zaribanjem. Verjetno pri tebi ni tako. Če pa držiš gas recimo na 3k obratov pa vklopiš klimo pa je vse ok? Tudi potem ko padejo obrati na prosti tek?
lp
Pri mojem prejšnjem meganu2 se je dogajala podobna zadeva. S tem da je meni kompresor klime oz ležaj na kompresurju spuščal čudne zvoke. Ko se je kompresor vklopil je včasih avto ugasno. Ležaj je bil glih pred zaribanjem. Verjetno pri tebi ni tako. Če pa držiš gas recimo na 3k obratov pa vklopiš klimo pa je vse ok? Tudi potem ko padejo obrati na prosti tek?
lp
to ne vem nisem poskusil vendar bom tudi to poskusil.....Drugače pa mi je danes požrlo akumulator in to na 2 let starem meganu....ne morem verjeti...nič vklopljeno,avto parkiran....noro