Blagovna znamka DEPO

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Blagovna znamka DEPO

Odgovor Napisal/-a robertp »

Juhu banda

mojemu Scenicu očitno omagujejo žarometi (Scenic II, 09/06 naprej, oni z lečo). Svetilnost je iz meseca v mesec slabša, prav vidi se kako je motna leča (originalna vgradnja). Sedaj raziskujem možnosti...
-original na servisu so nehumano dragi (verjetno Valeo)
-na eBayu je polno robe, najceneje dobim komplet iz Nemčije za 220 EUR, vendar zraven ni imena branda
-Hella je komplet od 320 EUR naprej
-Bosch od 400 EUR naprej
-pri Silux.si je komplet DEPO za 260 EUR.
Ali ima kdo izkušnje s to tajvansko firmo (če gledaš spletno stran delajo praktično za vsak model avta na tej zemlji OEM žaromete)? Kako je z bledenjem (rumenenjem) polikarbonatne plastike po npr. 2 letih? Kako pojenjuje svetilnost leče sčasoma (od 2 let naprej)? Kako je z natančnostjo izdelave, kakšen snop imajo?
Dvomim da bom zavarovalnico prepričal da mi je istočasno priletel kamen v oba žarometa in sta kot po čudežu za zamenjat... Če ima kdo kakšen nasvet, prosim ZS... :)

Rabljene robe ne bi, saj lahko dobim še slabši šmorn...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Re: Blagovna znamka DEPO

Odgovor Napisal/-a Fan »

Kvaliteta je manjša, kot cena - izkušnje :(
Osebno bi raje odštel kakšen € več in nabavil kaj bolj kvalitetnega
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

Fan napisal/-a:Kvaliteta je manjša, kot cena - izkušnje :(
Osebno bi raje odštel kakšen € več in nabavil kaj bolj kvalitetnega
Hvala za mnenje. Ker si 'iz foha'... Kje naj povprašam oz še bolje ali somše kakšne take on-line trgovine kot Silux? Pa da imajo raznoliko robo?
Mal mi je bad v tej dobi telefonariti naokoli oz. hoditi od trgovine do trgovine ter preverjati ponudbo.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Osebno ne nabavljam po internetnih trgovinah. Največ nabavljam v Salzburg-u, nekaj pa po Ljubljanskih avto trgovinah.
Lahko mi na ZS pošljete podatke o vozilu, pa preverim v Avstriji
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Tast je pred leti za Laguno 1 ph.2 preko Siluxa naročil sprednje luči. Firme ne vem. Po več letih so še vedno take, kot so bile nove. Problem pa je v tem, ker je svetilnost oz. dolžina in prevsem širina snopa zelo zelo slaba. Svetijo praktično v trikotnik - na noter :?
Odgovori