Voda v armaturki
Voda v armaturki
Pri zavijanju v levo oz desno sem zaslišal da se nekje v armaturki pretaka voda. Ob ostrem zavijanju je preproga okoli zračnega filtra v kabini malce mokra.. danes vzamem filter zraka ven in je popolnoma moker. Je imel kdo podoben problem? Kje za vraga bi lahko prišla voda notri in zakja? kako jo dobim ven.. ? Skrbi me zaradi elektronike, da nebi povzročlo kakšnega s*anja... Hvala!
Re: Voda v armaturki
pozdravljen, to je najverjetneje oz je kondenz klimatske naprave. ali se ti je snela kaksna cev ali pa imas zamasen odtok. sem imel v meganu 2 cel pod spredaj desno moker. v predalu na tleh je bila voda.
malo poglej tu okrog pa bos videl. odstrani tiste plastike na armaturki pri nogah oz pri filtru za klimo pa bos videl.
lp
malo poglej tu okrog pa bos videl. odstrani tiste plastike na armaturki pri nogah oz pri filtru za klimo pa bos videl.
lp
Na enem drugem forumu bi dobil odgovor, da je kristalna krogla žal v okvari in ne vidimo jasno problema:) če bi vsaj napisal model avta bi bilo že lažje.
Če gre za megane II: Bodo kar verjetno zamašeni odtoki v tistem delu pod vetrobranskim steklom. Poglej skozi tisto mrežico pod brisalci, če se tam noter pretaka voda- odtoki so na levi in desni, običajno zamašeni s kakim listjem ali iglicami. Je nekje na forumu napisano kako sčistiti. brisalce dol, plastiko dvignit in odtoke sprati...
Če gre za megane II: Bodo kar verjetno zamašeni odtoki v tistem delu pod vetrobranskim steklom. Poglej skozi tisto mrežico pod brisalci, če se tam noter pretaka voda- odtoki so na levi in desni, običajno zamašeni s kakim listjem ali iglicami. Je nekje na forumu napisano kako sčistiti. brisalce dol, plastiko dvignit in odtoke sprati...
Ne samo sprati jaz sem m2 kar porezal tiste gumjaste odtoke in od takrat naprej je bil mir z vpadom vode.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat