Obrobe blatnikov R 5 GTT
Obrobe blatnikov R 5 GTT
aaam...v bistvu nujno rabim odgovor na tole vprašanje, ju3 zjutraj se odpravljam v horjul v Lakirplast, ki ma kopije teh obrob...
Zanima me, ce ma kdo izkušje z temi obrobam...problem je v tem, da je moja 5ka 5 vratna, gtt pa so ble 3 vratne
Ce ste kdaj v preteklosti delal take oslarije z 5kam ko jih jz zle se mi oglaste pa povejte kak ste rešl problem
Zanima me, ce ma kdo izkušje z temi obrobam...problem je v tem, da je moja 5ka 5 vratna, gtt pa so ble 3 vratne
Ce ste kdaj v preteklosti delal take oslarije z 5kam ko jih jz zle se mi oglaste pa povejte kak ste rešl problem
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
sj vem, da bo treba rezat, da bo plac za vrata, sam zanima me, ce zadeva paše lepo po obodu blatnika ali ne
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
tole sm zj zvohu na avtomobilizmu.com(se opravicujem lastniku
)
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... 532&size=1
aja, pa šele zj sm vidu, da ma tut srebrna 5ka orginal obrobe gor.
Opcija je pa seveda bolša na srebrni, po tej se bom zgledoval.
pa plastiko zadi pod lucjo bom mogu mal predelat, da bo ven štrlela, pa je vse skup popolno

http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... 532&size=1
aja, pa šele zj sm vidu, da ma tut srebrna 5ka orginal obrobe gor.
Opcija je pa seveda bolša na srebrni, po tej se bom zgledoval.
pa plastiko zadi pod lucjo bom mogu mal predelat, da bo ven štrlela, pa je vse skup popolno
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
res je odlicna tale rdeca petka, škoda, ce je to res.
no jz sm se zj vrnu z obrobami, edin problem, ki bo, bo ta, da je treba stran odrezat tam spodi pri pragih, tut ti 2 mata predelane, kr drgac je blo to narjen tak, da je obroba pokrila orginal prag od avta, šele na to se je pol prag gor dal.
Mal dela še pa bo koncn moja želja uresnicena

no jz sm se zj vrnu z obrobami, edin problem, ki bo, bo ta, da je treba stran odrezat tam spodi pri pragih, tut ti 2 mata predelane, kr drgac je blo to narjen tak, da je obroba pokrila orginal prag od avta, šele na to se je pol prag gor dal.
Mal dela še pa bo koncn moja želja uresnicena
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v