kje narediti optiko za megane? LJ regija

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
m3000
Kraj: Ljubljana

kje narediti optiko za megane? LJ regija

Odgovor Napisal/-a m3000 »

hoj,

zavore smo porihtali, zamenjal so mi tudi končnike. Sedaj bom pa po vsej verjetnosti rabil optiko.
Kje v LJ regiji je to najbolj in najceneje?
Lahko mi napišete preko "Zasebnih Sporočil".

lp
"Just renault it"
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Re: kje narediti optiko za megane? LJ regija

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Pneumatic B&F na Dolenjski 138 - sem servisiral avtek pri Astilbi in so peljali tja na optiko. Prvič po treh optikah, da je volan naravnost ;)
Uporabniški avatar
bolfenk

Odgovor Napisal/-a bolfenk »

Živžav!

Spomladi sem bil na optiki (sicer za Cliota, pa nič ne de) na AMZS na Dunajski, delal je pa en starejši možakar po imenu Anton. Delal je lepo počasi, precizno, vse je še prej enkrat pregledal, se zavzel in nastavil popolnoma v nulo. Ne samo znotraj toleranc, ampak v nulo. Čisto prevečkrat sem že videl mladce "hot-shote", ki si med delom petkrat spustijo ključ na nogo, kadijo čik, odgovorijo 7 telefonskih klicev in vmes še sosednjemu majstru kaj pridržijo.... Tako da naslednjič, ko bom spet rabil grem k Antonu, upam da še ne gre takoj v penzijon, haha.
Aja, pa še to, sem mu povedal, da mi je mehankar optiko predhodno na približno uštimal "na lajšto" in da najbrž ne bo mel veliko dela. Pa ga res ni mel preveč in je bil fer in dal ceno samo 30€. Ker ko pokličeš da se naročiš ti skor vedno rečejo da bo cca 45€ al nekaj takega....

Če kaj pomaga pri odločitvi...

LP
m3000 napisal/-a:hoj,
zavore smo porihtali, zamenjal so mi tudi končnike. Sedaj bom pa po vsej verjetnosti rabil optiko.
Kje v LJ regiji je to najbolj in najceneje?
lp
Uporabniški avatar
UrbanD
Administrator

Odgovor Napisal/-a UrbanD »

Najboljš v Španu na Brezovici.
Najcenej pa pr Puciju na Fužinah.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Uporabniški avatar
Fan

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Osebno vozim v Jakšič center/Vič - izpostava Špan ......................... zadnjih 15 let z njimi nisem imel problema okoli slabe storitve.
Mi pa ni najbolj jasno, kaj išče avtor teme: najcenejšo optiko ali kvalitetno optiko?? Oboje bo bolj težka. Sicer so pa cene tam, tam, nekje vse enake, mogoče odstopanje par €

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori