Ima kdo kakšno idejo zakaj bi do tega prišlo in kaj lahko naredim?
Clio 2 puščanje pri vratih
Clio 2 puščanje pri vratih
Kadar imam avto parkiran na pločniku (postrani) mi iz leve ali desne strani rahlo pušča. Ena kapljica ali dve... a vseeno me moti in se bojim da se bi poslabšalo.

Re: Clio 2 puščanje pri vratih
Sem imel podoben problem.Jaz sem napravil dve luknjici na gumi in sicer eno zgoraj kje se voda zadržuje eno pa spodaj,da je takoj odtekla voda iz gume.Luknjici pa naj lažje napraviš z napravo za lotanje,da bo lepa okrogla luknjica.
- bostjan.ambrozic
- Kraj: Gorenjska
Ali je mogoče, da ti pride voda notri pri tapeti vrat????, preveri tiste luknjice na vratih, kjer teče voda iz vrat. Če imaš pa zvočnike na vratih in si kaj menjal, pa preveri to, ker podoben problem je bil tudi pri meganu 2, samo tam se je voda nabirala v predalu vrat.
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
Najverjetneje ti teče izpod tapete vrat. Pod tapeto bi moral imeti folijo.
RenaultSport
Sem menjal zvočnike. Kje točno pa to preverim.. in kaj bi moral naresti če je zaradi tega?bostjan.ambrozic napisal/-a:Ali je mogoče, da ti pride voda notri pri tapeti vrat????, preveri tiste luknjice na vratih, kjer teče voda iz vrat. Če imaš pa zvočnike na vratih in si kaj menjal, pa preveri to, ker podoben problem je bil tudi pri meganu 2, samo tam se je voda nabirala v predalu vrat.
- bostjan.ambrozic
- Kraj: Gorenjska
Če je bila znotraj na vratih kakšna folija oziroma zaščita, je bila ravno za to, vzemi zvočnike ven in malo poglej, pa upam da nisi česa kar enostavno prerezal ali vrgel stran, če si, potem naredi nekaj iz polivinila, tako da bo teklo v notranjost vrat.
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
Meh dvomim ker ja jst bi kej glupega naredu zato sem dal vgradnjo narest v bolj izkušene roke... poleg tega so vrata še izolerana z folijo tko da bom folijo ziher vidu
sam nevem če tapravo.
Bom magari enkrat dol vzel pa mal pogledal kako to zgleda sploh.
Bom magari enkrat dol vzel pa mal pogledal kako to zgleda sploh.