Sem ravno videl naslovnico in bil rahlo razocaran ker se niste pohvalili...
Ali pa sem kaj spregledal?
Napisite malo kako je blo, pa kaksno fotko prlimat!!!
Renault klub avtomobili v reviji EVO
Renault klub avtomobili v reviji EVO
Tadahalan Clio? NO WAY:)))
- Gregorijus
- Kraj: Celje
Re: Renault klub avtomobili v reviji EVO
http://www.evo-magazin.si/?page=vsebina ... ebina=1223" onclick="window.open(this.href);return false;
25. septembra sem napisal par pohval na to temo, ampak je bilo iz neznanih razlogov pobrisano, zato sklepam, da poleg kritik tudi pohvale niso zaželene
.
Tako da bi sicer napisal, da smo bralci revije (mogoče samo reklame ne smem delati) dobili par dobrih strani o zgodbi Clia RS skozi čas in par dobrih fotk, ampak raje ne bom
.
LP, Primož
Tako da bi sicer napisal, da smo bralci revije (mogoče samo reklame ne smem delati) dobili par dobrih strani o zgodbi Clia RS skozi čas in par dobrih fotk, ampak raje ne bom
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
"Serijo so končali s Clio Trophy (1994)"?
Squealing tire is a happy tire 
Je kar par cvetk v podatkih ja, čeprav so dobili naše mail-e in bi lahko vprašali
Jaz sem nekaj na kratko napisal v zaprtem delu foruma, je bilo rečeno da bo itak novica na spletni strani in sem imel namen tam malo več napisat. Pa bolj slabo kaže
Jaz sem nekaj na kratko napisal v zaprtem delu foruma, je bilo rečeno da bo itak novica na spletni strani in sem imel namen tam malo več napisat. Pa bolj slabo kaže
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
zaprt del foruma? kje je to?
Kako ste zadovoljni na splosno s slo Evotom?
Tadahalan Clio? NO WAY:)))
zaprti del je verjetno mišljeno članski (za člane kluba)
Jaz bolj slabo.Hrvaški EVO kupujem od 2007(manjkata mi le dve št.)in sem dosti bolj zadovoljen.frankie napisal/-a:zaprt del foruma? kje je to?